Weekendtopic!

Partyscene Redactie | 25 oktober 2007
headlines

Het weekend is in aantocht. Zoals elke week de officiële kick-off door Deejay Doubleyoubéé AKA Wesley Budding, vader van het weekeind topic hier op Partyscene.nl en geboren 25-06-1984 te Alphen a/d Rijn.

Wat ga je dit weekend doen?

 

Alweeeeeeeeeeeeeer weekeinde. Wat gaat de tijd toch snel! ..... al dat geweekeind kost mij een partij geld, maar het is natuurlijk ook erg prettig om met wat anders bezig te zijn dan met werken. Dit weekend beginnen wij vrijdag met het turen naar de nieuwe tv. Lang op gewacht, maar eindelijk is de tv binnen. Wordt dus flink WIIen en DVD’s kijken. Helaas moeten wij nog verplicht naar de verjaardag van een tante.

weekend

 

Zaterdag overdag ga ik denk ik Wubje haar laatste spullen uit het huis sleuren. Er is dan geen weg meer terug voor haar. Zaterdag avond ga ik denk ik mooi even een avond goed wortelen. Karotte 5 uur lang; het kan bijna niet beter. Het is inmiddels alweer bijna een jaar geleden dat ik hem zo lang heb horen draaien, dus heb er enorm veel zin in.

 

Zondag weer tv kijken en WIIen. Daarnaast Wubje een beetje vervelen, want ze gaat zaterdag niet mee uit omdat ze de week erop tentamens heeft.

weekend II

 

Met wie ga je?

Vrijdag met familie

Zaterdag tijsenmisschienvincenannetteivybritteenanderegegaardigen

Zondag met wubske


Wat verwacht je er van?

 

Als ik terug denk aan de GZG van vorig jaar beginend in de Stalker eindigend op de Stubnitz krijg ik nog kippenvel. Wat een feest was dat!

 

Wat nemen we mee en wat doen we aan?

Niet te sexy deze avond. Wubje gaat niet mee en anders wordt ik teveel lastig gevallen ;-)

En een nieuw onderwerp ! mijn tip / link van de dag!

 

www.hyped.nl best leuke wetenswaardigheden die je tijdens het pokeren kunt vertellen ......

 

Thanks Wesley! Wat gaat de rest doen dit weekend?

Cocoon (nog even nagenieten van vorige week)

 

Karotte

Stubnitz

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws