Tivoli de Helling is jarig

Partyscene Redactie | 24 oktober 2007
headlines

Tivoli de Helling viert haar vierde verjaardag en net als ieder jaar wordt dat een feest met heel veel optredens: 12 in 14 dagen! In de periode van woensdag 31 oktober tot woensdag 14 november treden o.a. artiesten als Coparck en Elvis Perkins op. Maar ook Josh Wink, de acid koning, komt langs.

In oktober, 4 jaar geleden, werd het poppodium in Utrecht spetterend geopend met o.a. Damien Rice, Vive La Fete en T.Raumschmiere. Stuk voor stuk bands die nu tot de top van de internationale muziekscene horen en die je kon ontdekken in Tivoli de Helling.

Josh Wink

Voor aankomende verjaardag kun je weer veel opkomend talent ontdekken. En om het makkelijker te maken, kun je met een stempelkaart voor 20 euro, 3 shows bezoeken naar keuze! De stempelkaart is te krijgen bij de kassa van Tivoli, Oudegracht 245, Utrecht tussen 10.00 -18.00 uur op werkdagen en tijdens de kassa openingstijden van optredens.

Vrijdag 9 november is de Amerikaanse dj & producer Josh Winkvan de partij. Zijn hit Higher State of Consciousness uit 1995 is een blauwdruk voor talloze elektronische muzikanten. Ook zijn recente remixen voor andere acts zoals Radiohead zijn niet te versmaden voor iedereen die met een TB-303 onder zijn kussen slaapt. De set van Wink wordt omlijst door de dj's van 030303. Deze Utrechtse acidbende stond deze zomer op Lowlands en onlangs nog in De Melkweg (met Luke Vibert) en een uitverkocht Waterfront. Tivoli garandeert dat je na afloop De Helling verlaat met een enorme smiley op je gezicht!

Meer info op www.tivoli.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws