5 uur lang Karotte

Partyscene Redactie | 24 oktober 2007
headlines

Lucien Foort opende begin deze maand een poll op zijn hyve:

Veel nieuwe concepten zijn de grond uit gespoten in de housescene. Dat heeft als gevolg gehad dat er (door de grotere concurrentie) monster-line ups zijn gekomen waar veel dj’s draaien in een beperkte tijd. Wat vind jij?

128 mensen stemden op ‘liever minder dj’s en langere sets’. En laat Rotzooii nou net komende zaterdag 27 oktober Karotte hebben uitgenodigd op de Stubnitz in Amsterdam. Niet voor 1,5 of 2 uur, maar gewoon lekker 5 uur lang. En aan de voorverkoop te merken kan het publiek dit wel waarderen, want het wordt een volle bak!
Karotte
Want de King of Swing is back! Karotte heeft een goed jaar achter de rug met veel gigs in Nederland (o.a. Lowlands, Bla Bla, Mono en WTTF festival). Hij is hier razend populair en hij zorgt voor dat ultieme voetjes van de vloer effect. Daarnaast zal Ado de avond openen in zaal 1 want hij is de ideale opwarmer voor de avond. Zijn passie voor vernieuwende muziek zorgt voor een stevige funky set waarbij je oortjes gaan klapperen van verbazing. Ook Roderik Flohil heeft menig hart al weten te veroveren met zijn lekker licht dansbare setjes op voorgaande edities. Hij zit momenteel ook veel in de studio en gaat op deze speciale avond een voorproefje van zijn recente werk geven.

Verder is de Rusland reunion group aanwezig. Wat ooit eens als grapje is begonnen in de Ruslandstraat in Amsterdam op de afgelopen Koninginnendag is uitgelopen op een rockende act van de vier grootste mafketels uit Amsterdamse scene: Boris Werner, Kabale und Liebe, Daniel Sanchez en Kouam (Argonaut) Djoko. Op deze Rotzooii editie doen ze een vier uur durende set die een en al gekkigheid met zich mee zal brengen.

Dat wordt dus een puike fuif op die Oostduitse boot vanaf 23.00 tot diep in de ochtend! Er is tevens extra geluid ingehuurd en er worden sigaretten verkocht aan boord maar er is alleen geen pinautomaat aan boord of in de buurt dus wees daar op voorbereid. De Stubnitz is te bereiken met een pondje vanaf Amsterdam CS. Voor de reistijden hiervan check www.gvb.nl. Kaartjes zijn online verkrijgbaar bij Beatfreax.com of bij Outland Records in Amsterdam voor 15.-.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws