Gregor Salto & Funkerman @ Misspoes 26 oktober

Partyscene Redactie | 19 oktober 2007
headlines

Het is herfst, het weer is druilerig, en de Misspoesjes zijn verdrietig dat de zomer voorbij is. Ze zwerven treurend en doelloos op straat rond, op zoek naar eten, een beschutte, warme plek en een aai over de bol. Wie vangt deze vijf lieve maar ondeugende straatkatjes op?

Vrijdag 26 oktober zijn dat de zomerse topjocks Gregor Salto en Funkerman. Zij zorgen, naast zeer goede en warme muziek in de Sinners, voor een rustige, stabiele omgeving, waar de verzopen katjes kunnen schuilen voor de regen. Hier leren de Misspoesjes zich keurig te gedragen en leren ze hun gewiekste streken eindelijk af.

Not!! Bereid je voor op een zeer spannende, opzwepende en sexy avond… Heuse catfights zijn niet uitgesloten, want dit zijn geen katjes om zonder handschoenen aan te pakken! Veel gekkigheid en gezelligheid zijn gegarandeerd door deze vijf bengels. Hun motto luidt niet voor niets: ’s avonds een poes, ’s ochtends een kater! En dit alles onder de zwoele leiding van de dj’s, zoals Gregor Salto. Hij begon op zijn achtste met pianolessen. Na het nummer Royal House - Can you Party te hebben gehoord raakte hij echter in de ban van de house. Vervolgens begon hij rond zijn 14e met het maken van elektronische muziek op de Amiga van zijn vader. Samen met schoolvriend Ernst won hij een talentenjacht op zijn middelbare school waarna hij aanspraak maakte op geld uit het In Aeternum fonds. Aangevuld met geleend geld kochten Gregor en Ernst hun eerste apparatuur. Daarna ging het hard met de sympathieke Haarlemmer en tegenwoordig runt hij zijn eigen label G-Rex Music, draait hij wekelijks de clubs plat en scoort hij hit na hit!

Misspoes

Maar ook te gast is Mister Flamingo Records: Funkerman! Dit studio maatje van Fedde le Grand runt dit steeds populairder wordende label. Ardie van Beek, zijn echte naam, begon in 1990 met draaien. Eén van zijn eerste residenties was in The Spock, waar Tiësto ook zijn eigen avond had. Tegenwoordig brengt hij ook op het label van Roger Sanchez platen uit, en stond hij deze zomer op o.a. Mystery Land en Extrema Outdoor. Maar met dit weer is hij weer lekker in de clubs te vinden.

Deze populaire maandelijkse clubavond Misspoes wordt volledig gerund door vijf sexy vrouwen: Suzanne, Nadine, Patricia, Chloe en Sanne. Dus niet alleen dames achter de decks, maar de gehele organisatie bestaat uit louter girlpower!

Misspoes

Vrijdag 26 oktober 2007

Sinners – Wagenstraat 3 - 1017 CZ Amsterdam

23.00-05.00

Entree 12,- euro

Leeftijd: 21 +

Line-up: Gregor Salto, Funkerman, Suzie Cue, Mea Culpa, Yab & Maribelle

www.misspoes.nu

www.sinners.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws