Stop de vertrutting!

Partyscene Redactie | 19 oktober 2007
headlines

Vertrutting?

Het Amsterdam Dance Event is dit jaar helemaal uitverkocht. Maar als het zo doorgaat kan het evenement wel gaan verhuizen. Er zijn namelijk plannen om nieuwe hotels te verbieden, nóg strengere sluitingstijden voor de horeca, minder evenementen, en als toppunt: 150 terrassen die moeten verdwijnen! Dit gaat dus nergens over, en enkele Amsterdammers verzetten zich hiertegen en hebben een petitie gestart.

Op de website valt te lezen: “We worden als burger steeds minder serieus genomen, wat eens te meer blijkt uit de op handen zijnde schandalige maatregelen die met name Stadsdeelvoorzitter Iping voor ons en Amsterdam in petto heeft. (…) Wie is daar bij gediend? Wat betekent dit dan met mooi weer, hoe moeten we dit de toeristen uitleggen, of mensen die geen tuin hebben, of bedrijven die zich hier willen vestigen en niet te vergeten de getroffen ondernemers. De mooie bruisende binnenstad wordt letterlijk lamgelegd. Hier is Iping en het stadsbestuur toch niet voor gekozen...althans niet door ons.”

Wil jij ook lekker blijven uitgaan in Amsterdam en genieten van de vele clubs, bars en relaxed een pilsje kunnen doen in de zon op een terras: teken de petitie op www.ipingdraaitdoor.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws