TWSTd dj’s naar 013 in Tilburg

Partyscene Redactie | 17 oktober 2007
headlines

Aanstaande zaterdag 20 oktober treden onder meer Johannes Heil, Steve Rachmad en Dommelsch TWSTd DJ Contest winnaar Jamie Lie A Kwie op in popcentrum 013 in Tilburg.

Het kleine Amsterdamse dj café is flink aan het uitbreiden. Nu het festivalseizoen voorbij is en in Breda het startsein voor de Dommelsch TWSTd DJ’s tour is gegeven door Mr. Billy Nasty himself is de volgende stop de grote Dommelsch Zaal van de 013, Tilburg.
Twstd in 013
De Duitse technotopper Johannes Heil begon zijn carrière door samenwerkingen met Heiko Laux. Al snel was Heil een van de grote producers van het Kanzleramt label. Doordat hij zich telkens bleef vernieuwen is hij in zijn lange carriere nooit weggeweest voor het publiek. De beste man heeft dan ook zeven albums op zijn naam staan, onder andere op het label van Anthony Rother. Om maar te zwijgen van de vele remixes voor o.a. Sven Väth en dj Hell.

Wiens producties ook wereldwijd hun weg naar de platentassen van de meest vooraanstaande dj’s vinden is Steve Rachmad. Hij wordt door velen gezien als de vader van de Detroit techno in Nederland. Op 20 oktober sluit hij af in de 013 in zijn eigen stijl: indrukwekkende strings en melodielijnen gepaard met een diepe groovy sound en de juiste dosis funk en soul.

Nieuw talent mag uiteraard niet ontbreken op een TWSTd avond. Jamie Lie A Kwie is winnaar van de Dommelsch TWSTd DJ Contest van 2005.De grootste dj contest van Nederland behelst 80 ronden per jaar. De winnaars van de afgelopen vier jaar wonnen allen de grote finale in de poptempel Paradiso. Naast het winnen van een `Electronic Music Production´ cursus van het SAE is één van de daarbij behorende prijzen het touren langs Dommelsch locaties als clubs, festivals en popcentra als het gerenommeerde 013 in Tilburg. Daarnaast wordt lokaal talent gesteund en tijdens deze avond is het aan Noes deze rol te vervullen.

Kaarten doen 12,50 in de voorverkoop bij o.a. 013, de grotere VVV’s en postkantoren en www.ticketservice.nl. Aan de deur ben je 15,- kwijt. Meer info vind je op www.013web.nl / www.twstd.nl / www.dommelschmuziek.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws