D3 voor nieuw muzikaal talent

Partyscene Redactie | 17 oktober 2007
headlines

Dat er overdag genetwerkt wordt en ’s nachts gefeest kan worden tijdens het ADE is voor de meeste elektronische muziek liefhebbers wel bekend. Maar op zaterdag 20 oktober organiseert Buma Cultuur ook een dag voor talentvolle dj's en producers vol clinics en interviews met onder andere hiphop legende Chuck D (Public Enemy), Dave Clarke, Noisia, Kevin Saunderson, Dylan Hermelijn (2000 and One), Junkie XL, Don Diablo, Mr. Wix, Edwin Diergaarde, Warren Fellow, Mason, Darko Esser, Jesse Voorn, Edwin Oosterwal (Rejected), Estroe, Gideon, Francisco Pico, Acid Junkies en Laidback Luke. 
D3 @ ADE
Naast deze imposante lijst met artiesten zijn er die dag ook professionals aanwezig om te vertellen wat je moet doen om vooruit te komen in de muziekindustrie, maar ook wat niet. Zo wordt het gebruik van samples onder de loep genomen in The Art of Clearing. Artiesten vertellen over hoe ze ‘groot’ zijn geworden in Van Slaapkamer to Mainstage en in Mijn Track is af wat Nu? wordt besproken hoe je jouw eigen track aan de man brengt.

In de Interface Magazine Room zijn clinics en workshops te volgen. Thema’s zijn dit jaar onder andere de digitale dj, produceren voor de dansvloer en muziek bij games. Ook is er de mogelijkheid om een demo in een 1 op 1 gesprek voor te leggen aan een artiest, label manager of boeker van een festival. Dave Clarke zal het befaamde Demolition panel voorzitten, en misschien wel jouw demo bespreken. Neem dus genoeg demo’s mee! Naast het programma van D3 DJ en Producer Seminar presenteren 365mag.com en MI7 op donderdag 18 oktober in de Sugar Factory de nieuwe Reason 4.0 en een workshop met Eboman.

Als je de kans wilt maken dat jouw demo wordt gedraaid door Dave Clarke, zorg er dan voor dat je demo de volgende informatie bevat;

-Naam

-Titel

-Contactgegevens

Zorg er voor dat je audio cd slechts één track bevat (dien geen DAT, MiniDisc of andere formaten in). Als je geluk hebt en Dave vindt je demo goed wordt je mogelijk gedraaid tijdens Dave Clarke's White Noise radioshow op 3FM!

D3: DJ and Producer Seminar

Zaterdag 20 oktober

10.30 - 18.00 Felix Meritis,

Keizersgracht 324 Amsterdam

Kaarten a 15,- (excl. reserveringskosten) zijn verkrijgbaar via www.ticketservice.nl en de 150 grotere postkantoren / GWK stationskantoren.

www.amsterdam-dance-event.nl 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws