Lunapark viert 12 jarig bestaan

Partyscene Redactie | 9 oktober 2007
headlines

Lunapark geeft al twaalf jaar feesten in het Rotterdamse nachtleven. Dat wordt nu groots gevierd.

Twaalf jaar lang feesten geven gaat je niet in de koude kleren zitten. De Rotterdamse organisatie Lunapark heeft het in ieder geval gedaan en zodoende haar stempel gedrukt op het Rotterdamse nachtleven. Bezoekers van het eerste uur denken met weemoed terug aan de nostalgische nachten in de Rotterdamse Imperium, Monte Carlo, Tropicana, Pacha, het  Maasgebouw, de Cruise terminal, Imax, Ocean Diva, Prachtig, HAL4, de Kunsthal, het Prinses Theater of de Thalia Lounge. Op zaterdag 10 november wordt het twaalfjarig bestaan dan ook groots gevierd in de Rotterdamse club Outland. In Grieks/Romeinse sferen kunnen bezoekers hun hart ophalen aan de lekkerste club, house en electro van vroeger en nu.  

twaalf jaar

Maar liefst 9 uur lang slingeren de bekende dj’s van Lunapark je heen en weer tussen het heden en verleden. Check hieronder de line-up:

House area 1:

Roog

Benny Rodrigues

Peter Gelderblom

2 O’Clock Ron

Luciën Foort

Baggi Begovic

Ricky Rivaro

Mc Vika Kova

Only houseclassics area 2:

Jean

Ronald Molendijk

Mark van Dale

Kaarten zijn tot 12 oktober exclusief verkrijgbaar bij alle Ticketbox outlets, voor 12,00 euro. Daarna kosten de tickets in de voorverkoop 20,00 euro. De deuren zijn geopend van 22.00 tot minstens 07.00 uur.

Kijk voor meer informatie op www.lunapark.nl.  

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws