Rekord3r keert terug naar Rotterdam.

Partyscene Redactie | 8 oktober 2007
headlines

rekorder

Na een afwezigheid van drie maanden keert het event weer terug naar Off_Corso. Op 12 oktober staat het hele circus in Rotterdam en worden de volgende dj's verwacht: Johannes Heil 'live', Benny Rodrigues, Wouter de Moor en Victor Coral met een speciale Rekord3r set.

Rekord3r is alweer een jaar bezig, heeft inmiddels vier steden aangedaan en het is alweer tijd voor de tiende editie! 12 oktober is Rekord3r weer terug in Rotterdam, de plek waar het vorig jaar september allemaal begon. Een nieuw initiatief waarbij de donkere minimale techno sound in een vrolijk jasje is gestoken. Acts, felle kleuren en veel gekkigheid voeren de boventoon op deze feestjes. Komende vrijdag werkt Rekord3r samen met de Willem de Kooning Academie en zullen een aantal kunstenaars voor de nodige creatieve ondersteuning zorgen. Dit betekent live painting door Iggy Starlust, Otsab, Marry Jane, Chen Cheng, Bier& Brood, Dennis van Gaalen en Antonio Hoogervorst.

victor

De twee meest opvallende namen in de lineup van 12 oktober zijn Johannes Heil en Victor Coral. Johannes Heil is niet vaak te zien in Nederland en de organisatie zal dan ook wel blij zijn met zijn komst op Rekord3r. Bij de naam Victor Coral roept meer vragen op de bij techno liefhebber, want Victor Coral is vooral populair door zijn clubsound. Tijdens Rekord3r laat hij zich van een andere kant zien en brengt hij een andere sound ten gehoren.

Voor de echte die-hards is er na 05.00 nog een kleine afterparty onder de Off_Corso. Meer details volgen de 12e.  Kaarten kosten nog net geen tientje (€9,99) en zijn verkrijgbaar via de site van Rekord3r en de bekende voorverkoopadressen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws