RUSH3000 weg uit Cineac

Partyscene Redactie | 5 oktober 2007
headlines

Cineac in vroegere tijdenNadat we vorige week al bekend maakten dat mede eigenaar Tiësto vertelde dat het met Cineac niet zo loopt als gepland maakt Chemistry nu bekend dat de samenwerking tussen hen en Cineac met betrekking tot de donderdagavonden met ingang van 4 oktober is beëindigd. De reden hiervoor zijn verschillen van inzicht over de te varen koers.

Na het terugtrekken van EnterDexter die de zaterdagavond Highlight deed in Cineac, is Chemistry de tweede organisatie die het voor gezien houdt in deze locatie. Er is geen vertrouwen meer dat  het goed gaat komen en dat afspraken nagekomen kunnen worden.

De aangekondigde special van ToolRoom Knights tijdens het Amsterdam Dance Event (op donderdag 18 oktober a.s.) gaat wat Chemistry betreft gewoon door.

Hier nog een deel van het interview met Eelko van Chemistry op 8 juni 2007 over de start van RUSH3000 in Cineac:

Tenslotte, waarom gaat het na Planet Hollywood en ID&T nu wel lukken op deze plek?

Er zijn nu gunstigere voorwaarden, alles is beter aangepakt. De buurvrouw die klaagde over het geluid is bijvoorbeeld uitgekocht en zowel de geluidsinstallatie als geluidsisolatie is sterk verbeterd. Verder is Tiësto, een wereldmerk, verbonden aan de club. Dit opent ook veel deuren, zo is er nu een nachtvergunning gekomen. Op donderdag gaan we tot 03.00 door, en in het weekend sluiten de deuren om 04.00. Wil wel nog opmerken dat de sluitingstijden in Amsterdam, net zoals in andere grote steden, vrijgegeven moet worden. Iedereen wil het, alleen burgemeester Cohen is tegen...

www.chemistry.nl

www.cineac.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws