Geniet van je zondagmiddag in luxe

Partyscene Redactie | 3 oktober 2007
headlines

Amsterdam Marcanti

J'adore le Dimanche is volgens het persbericht ‘een nieuw, exclusief zondagmiddagconcept in de vernieuwde Amsterdam Marcanti’. De acht edities van Le Dimanche vinden elke tweede zondag plaats in de maanden oktober (opening) tot en met mei 2008 (closing) plaats. De feestjes starten om 17.00 uur en duren tot middernacht.

Amsterdam Marcanti is na ruim weer één jaar weer open en is ingrijpend verbouwd. Daarnaast is de locatie uitgerust met een geluidssysteem wat door velen al tot “het beste geluid van het Amsterdam” is bestempeld. Verder is het parkeren goed geregeld door een uitgebreide valet-parking service.  De garderobe en toiletten zijn gratis.

Tickets à 15,-  zijn alleen verkrijgbaar als je lid bent van Le Dimanche. Je bent lid als je de mailing van Le Dimanche ontvangt. Le Dimanche is én blijft namelijk besloten. Dit heeft als voordeel dat er alleen een geselecteerd publiek binnen komt zodat de kwaliteit van de avond gewaarborgd is en blijft.  Er is geen deurverkoop! Ben je nog geen lid maar vind je jezelf een leuke en gezellige aanwinst voor de avond stuur dan een mailtje naar madame@ledimanche.nl.  Zij zal checken of je aan het profiel van Le Dimanche voldoet.

Meer info op www.ledimanche.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws