Ruilen: ouwe zooi tegen vrijkaartje

Partyscene Redactie | 28 september 2007
headlines

Het Patronaat heeft een handige actie bedacht. Als je zaterdag 29 september je oude elektrische troep bij hen inlevert, dan kan je gratis naar het feestje Electric Trash. Zo slaat het Haarlemse poppodium twee vliegen in één klap: gratis decor materiaal én een volle bak!

Maar wat is Electric Trash? Dance voor rockers zou je het kunnen noemen maar misschien ook wel keihard rockende dance! Electric Trash serveert je knalharde electro-rock van de hoogste plank, opgediend door niemand minder dan Teenage Bad Girl en Vicarious Bliss uit Frankrijk en Patronaat’s resident dj Spliph.
Teenage Bad Girl
Het lijkt wel een doelbewust in elkaar gestoken guerrillacampagne te zijn, ingezet vanuit Frankrijk. Met de bedoeling het poepchique dance-establishment een poepje te laten ruiken. Acts als Justice, Digitalism, Simian Mobile Disco, en natuurlijk Teenage Bad Girl geven de hedonistische en ingeslapen dancescene een flinke schop onder de kont. Weg met minimaal geneuzel of doorgestampt militairistisch gebeuk, het is tijd voor Electric Trash!

Teenage Bad Girl is een dijk van een dance-act, afkomstig uit Frankrijk en dat kun je er aan afhoren ook. Scheurende beats en met een rafelig randje, punkier dan Daft Punk, oftewel Franse robotrock! Nog zo’n Frans fenomeen is Vicarious Bliss van het Ed Banger imperium. Z’n EP van vorig jaar met een vette Justice remix sloeg in als een bom. Het volgende zetje kwam van Skint en Dave Clarke himself, waarna Vicarious Bliss zowat onsterfelijkheid bereikte met z’n remixen voor N*E*R*D, Rinocerose, Sebastien Tellier, Mystery Jets en Ladytron.

Voor deze eerste editie van Electric Trash heeft Patronaat besloten om zoveel mogelijk Electric Trash te verzamelen. Dat betekent zoals gezegd dat je gratis toegang  kunt krijgen tot deze avond als je jouw eigen Electric Trash meeneemt naar Patronaat. Als je bij de toegang je oude broodrooster, staafmixer, casettedeck, draaitafel, ghettoblaster, electrische tandenborstel etcetera inlevert aan de deur hoef je deze keer geen entree te betalen! Let wel: Maximaal 1 kuub per persoon.

www.patronaat.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws