Final Factor 10

Partyscene Redactie | 27 september 2007
headlines

factor final

Ow.. was t niet heerlijk afgelopen Augustus bij Factor 10?! Een super avond!!

De zon, de mensen, de sfeer en vooral de muziek. En deze maand is het weer zo ver, maar helaas helaas wel de laatste ronde voor dit jaar. We hebben het namelijk alweer over de Final Factor 10!

What Do We Have In Store For You ??

BornToFunk

Joshua Walter

Arshad

MC Nova

Norman Soares on percussion

 

Born to funk

Misschien wel het meest funky houseduo van Nederland op dit moment is Born To Funk! Born To Funk is hot en dat blijkt uit hun vele producties van afgelopen jaar met o.a remixes van een goede bekende van ons, Ron Caroll

Joshua Walter

Opgegroeid met de Caribische passie voor muziek plus een flinke dosis Nederlandse gedrevenheid is Joshua Walter hard op weg om zijn naam te vestigen.

Tussen de grote namen in de Disco scène springt hij er uit met zijn producties van exclusieve bootlegs en een unieke DJ-sets die zich kenmerkt door een rake platenkeuze, live mash ups en strakke mixstijl. Op deze manier heeft Joshua laten zien dat groovy 70’s, Electric 80’s, pumping 90’s, in een eclectische mix met Urban en discofied House the partycrowd gruwelijk rockt!

Arshad

Deze bezige bij heeft et weer voor elkaar gekregen hoor.

Seizoen vijf Factor 10 feestjes zijn super geweest. Hij mag een 5de streepje aan het rijtje van “succesvolle seizoenen” toevoegen.

Norman Soares

Nederlands beste house-percussionist!  Ja, dat is tie. Believe it.

Wij hebben hem de afgelopen jaren keer op keer weer met open armen ontvangen en jullie ook, dus uiteraard is hij erbij om Factor 10 eervol de zomer uit te bongo-en.

De man staat al jaren op eenzame hoogte als het gaat om het fuseren van house met percussie. Met zijn feilloze trommeltechniek weet hij menig feest net even die extra opzwepende push te geven die de muziek naar een hoger niveau tilt.

Of het nou club, electro, minimal of latin is... Soares knoopt er een heerlijk ritme aan vast!

MC Nova

Wat voor gastheren/dames/strandclub zouden Wij zijn als we onze eigenste échte huisnachtegaaltje/energybabe Miss MC Nova niet in ons midden zouden hebben op deze FINAL Factor 10. Ook zij zal ons verblijden met haar prachtige klanken en opzwepende moves!!

Uiteraard de laatste zondag van de maand, 30 September aanstaande.

Hou em vrij, meld je ziek, cancel je vakantie! We gaan gewoon wéér los en jullie doen gewoon wéér mee!

Factor 10

Line up:

BornToFunk

Joshua Walter

Arshad

MC Nova

Norman Soares on percussion

Zondag 30 september

18.00-00.00 uur

€ 10,- aan de deur

Strandclub WIJ

Strandweg 1

Scheveningen

www.zamen.nl

Minimum leeftijd 21 jaar

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws