Dansen voor de apen

Partyscene Redactie | 26 september 2007
headlines

FamousOp vrijdag 5 oktober heeft Famous weer van alles voor je in petto in de Amsterdamse Odeon. Zo zijn de handen voor één keer  ineen geslagen met Monkey Business en zullen de dames van entertainment Matters je weer eens hartelijk verwelkomen! Famous staat voor house in een classy atmosfeer en zal je dat ook deze keer weer laten zien. 

Monkey Business  haalt in Nederland geld op door leuke dingen te combineren met het goede doel. Monkey Business is jong, vernieuwend, innovatief, creatief en werkt met positieve en frisse geest, waardoor Monkey Business de ideale partner is voor een feest als Famous. De doelstelling van Monkey Business is het voorkomen van het uitsterven van de Orang Oetan op Sumatra en het beschermen van het tropisch regenwoud.  Daarnaast is een groot aantal bekende Nederlanders actief bij Monkey Business betrokken. Chris Zegers is bijvoorbeeld een van de ambassadeurs.

Aan apen, cocktails, bananen en dj’s  zal het deze avond in ieder geval niet ontbreken. Mischa Daniels, ElSandro en dj Fountain zullen met hun sets alle aapjes de dag van hun leven bezorgen….

Meer info op www.armadaevents.com en www.saveme.nl


Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws