Jobhoppen en feesten

Partyscene Redactie | 26 september 2007
headlines

Stappen, feesten en daar een goede baan aan over houden. Klinkt apart, maar het kan tijdens het 1st Recruitment Industry Dance Event. Het nieuwste snufje in Nederland om nieuwe werknemers te lokken en wat op donderdag 22 november in Hotel Arena te Amsterdam plaatsvindt. De kaartverkoop is deze week gestart.
Hotel Arena
Het vakgebied recruitment ontwikkelt zich in sneltreinvaart. Het aantal vacatures stijgt en het aantal hoogopgeleide kandidaten is schaars. Dit vraagt om een nieuw event waarbij iedereen elkaar kan ontmoeten in een sfeer die bij deze branche past. Want vooral hoogopgeleiden zien werk en privé steeds vaker in elkaar overgaan. Recruiters ontmoeten op deze avond een nieuw netwerk en managers spreken juist nieuwe werving en selectie specialisten die voor hen op zoek kunnen gaan naar versterking.

De muzikale headliner op dit feestje, wat van 21.00-03.00 plaatsvindt, is dj Damage. Groot in Australië en klaar om de wereld te veroveren. Het is zijn eerste optreden in Nederland. Leuk voor iedereen die ooit in Australie is geweest of benieuwd is of de typische Australische mentaliteit ook in de dance doorklinkt. Marnix, mister Loveland, is eveneens aanwezig. Roy El Kei opent het feest en ook DJscene.nl blogger Jack Undercover zal zijn kunsten laten zien en horen.

Toegangskaarten (10,-) en meer info over dit event kan je vinden op www.recruitmentdance.com 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws