Silly Symphonies tijdelijk buiten dienst

Partyscene Redactie | 21 september 2007
headlines

Na een periode van 4 jaar lachen, huilen, dansen en bovenal feesten, is het tot grote spijt tijd voor een rustmoment in de hectische periode van club Silly Symphonies. Na zaterdag 22 september gaat club Silly Symphonies tijdelijk buiten dienst! Het restaurant en het terras zullen wel geopend blijven. Dit meesterfeest zal de afsluiting worden van een mooie periode, maar tevens het begin zijn van een nieuw tijdperk.
Silly Symphonies
Om de honger van de clubgangers te stillen - alvorens de club Silly Symphonies een metamorfose ondergaat - zal men een muzikale maaltijd opdienen, waar men nog even op kan teren, onder de naam Tijdelijk buiten dienst! 'Het laatste avondmaal' dat ter ere van vier succesvolle jaren wordt georganiseerd, zal bestaan uit de volgende gangen/ingrediënten:

Amuse

Valdez. Deze ras Hagenees draait al de nodige jaartjes mee in de scène en zal ook vanavond weer zijn Sillywaardige repertoire ten gehore brengen.

Entree

Jordi Bouman. We zien steeds meer van deze getalenteerde jonge man, met strakke mixen, diepe sounds en bruisende energie, een delicatesse voor het openen van de avond.

Tussengerecht

Dirty Priest. Deze opkomende veelzijdige muziekencyclopedie staat present voor uplifting beats en rauwe kost.

Hoofdgerecht

Jamie Westland. Dat je ook kan rocken in de dj booth wordt wederom live bewezen.

Dessert

Billy the Klit. Vanaf het begin al betrokken bij de Silly. Chef in het prepareren van de meest spraakmakende beats.

Aan het eind van dit historische sluitfeest heeft club Silly Symphonies nog een verrassingsact van grote klasse in petto. Op maandag 24 september zal de club van Silly Symphonies tijdelijk de deuren sluiten i.v.m. De Verbouwing. Het café zal daarentegen gewoon open zijn tot in de vroege uurtjes om de fijnproevers van de nodige versnaperingen en drankjes te voorzien. Hou de site in de gaten voor alle ontwikkelingen: www.sillysymphonies.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws