Ferry Corsten en Roland bundelen krachten

Partyscene Redactie | 18 september 2007
headlines

Ferry Corsten heeft opnieuw samengewerkt met Roland. Resultaat is een nieuwe sampler.

samplerHet is niet de eerste keer dat Ferry Corsten en Roland de krachten bundelen. Eerder maakte het bedrijf voor de V SynthXT en nu is er de Roland SP-555 sampler. De SP-555 is Roland’s nieuwste Creative Sampler en de is de ultieme toolkit voor DJ’s, producers of sample artiesten.  Het bedrijf heeft de sampler voorgelegd aan Ferry en die was er gelijk enthousiast over. Exclusief voor Roland heeft de dj nu verschillende kwalitatieve audio samples gemaakt (66 in totaal, verdeeld over 17 groepen). Het is de ultieme toolkit voor dj’s, producers en muzikanten die met samples werken, of performers die hun act naar een hoger niveau willen tillen.

Ferry Corsten: “ De nieuwste sampler van Roland maakt het voor iedere DJ/Producer  makkelijk om on the spot hun tracks the remixen. Dit kleine wonder heeft geweldige features om je muziek in real time te samplen, loopen en te veranderen. De ingebouwde effecten zijn fantastisch en geven je volledige vrijheid om helemaal  los te gaan. De sampler werkt makkelijk met WAV. en AIFF. Files, dus de mogelijkheden zijn onbeperkt wanneer deze aangesloten wordt op een laptop met Cakewalk LE. Een leuke extra feature is de D – Beam. Deze controller functie reageert op de bewegingen van je handen..dus…kom maar op met die beats en je moves! ”

Vanaf 1 oktober 2007 zullen alle exclusieve Ferry Corsten samples als download verkrijgbaar zijn via www.rolandce.com/sp555.  

Voor meer informatie surf je naar www.rolandce.com.  

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws