I Am Fool

Partyscene Redactie | 14 september 2007
headlines

Op vrijdag 21 september wordt in de Catwalk in Rotterdam het eerste I Am Fool feest gehouden.

betty bizarreI Am Fool is de kledingwinkel van de Rotterdamse dj en producer Jaimie Fanatic, die dan ook gelijk zijn verjaardag viert. Alles is aanwezig om het stof flink op te doen waaien. Vanuit Duitsland komen Betty Bizarre, Jens Lissat en Malente over en ook Jesse Voorn en Jaimie Fanatic staan achter de decks.

Betty Bizarre is een hete chick van twee meter lang, die prima uit de voeten kan met leer en zweepjes en garant staat voor een uitdagende show. Op I Am Fool komt deze dominatrix dj haar speciale act doen. De eveneens Duitse dj en producer Jens Lissat, ook bekend van Lissat & Voltaxx en een van de grootste namen in de Duitse clubscene, reist ook mee. De twee hebben al enkele kick ass releases op het befaamde Britse label Toolroom Records op hun naam staan. Verwacht opzwepende en filthy house. De laatste buitenlandse troef is de Duitser Malente. Hij brengt zijn tracks uit op labels als Unique en Moonbootique en zal de boel op zijn kop komt zetten met zijn unieke mix van electro, dirty house en breakbeats. Ook de Nederlandse dj’s Jesse Voorn en Jaimie Fanatic zijn er bij. De twee werken veel samen de laatste tijd en hun eerste release Fire Time, uitgekomen in juni, ontlokte internationaal enthousiaste reacties.

Voor de vroege vogels en sneaker liefhebbers is er vanaf 19.00 uur een exclusieve sneaker swap meet! Iedereen uit heel nederland is uitgenodigd om gratis deel te nemen aan de sneaker swap meet. Heb je toffe shoes, dope kicks, of ill pattas? Meenemen en ruilen of verkopen! Heb je niets te handelen? Wees gerust, ook jij bent van harte welkom, want wat is een verkoper zonder koper? Ook ben je niet eens verplicht wat te kopen! Als het maar gezellig is en alle sneaker freakers kunnen kwijlen bij elkaars collectie. Kaarten voor het feest kosten 10 euro en de deuren zijn geopend van 00.00 tot 06.00 uur.

Check ook http://iamfool.hyves.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws