Summerbabe 2007: the final story!

Partyscene Redactie | 10 september 2007
headlines

dit is t 

Wat een dag, wat een dag! De finale van de Summerbabe 2007 was ontzettend spannend in Bloomingdale, Bloemendaal.  Kleding passen, een fotoshoot en dan die catwalk…. voor sommigen nog enger dan het horen van de uitslag!  Maar,  de meiden zagen er stuk voor stuk geweldig uit!

Je moet het maar durven, een catwalk die behoorlijk wat meters lang is, met aan de ene kant een vijfkoppige jury en aan de andere kant honderden priemende ogen die jou aanstaren,  en dan loop je ook nog in je bikini! De twaalf geselecteerde finalisten deden het, met opgeheven hoofd. Natuurlijk moesten de meiden dit ook wel kunnen, want de winnares  is niet alleen de Summerbabe 2007 maar ook Miss Hawaiian Tropic Suncare Nederland!

marith met bord

En dat is niet zomaar iets, want de winnares gaat volgend jaar naar Las Vegas, waar meisjes uit alle landen strijden om de felbegeerde titel van Miss Hawaiian Tropic. En dan was deze catwalk een eitje, want de show in Vegas is niet alleen duizendmaal groter, het wordt ook nog live uitgezonden in heel Amerika!

De jury, bestaande uit Joijcelijn Hoost (Miss Hawaiian Tropic Suncare Nederland 2006), Christa Meuleman (Tele2), Kevin Brouwer (RNN7), Joyce Elders (AFT Group) en Hidde de Vries (hoofdredacteur Summertime Magzine), was het unaniem eens met de nummer 1. De Amsterdamse achttienjarige schoonheid Marith is de Summerbabe 2007!

De Summerbabe 2007, die bijna niet eens mee had gedaan! Marith: ‘Eigenlijk heeft mijn vriend mij ingeschreven. Ik vond het eigenlijk wel leuk dat hij dat gedaan had, en heb toen ook maar meteen iedereen even gemaild om op mij te stemmen!’

Gelukkig voor Marith, want nu gaat ze een superspannende tijd tegemoet. ‘Ik ga naar Vegas! Ik ben echt ontzettend blij! Toen wij de catwalk op moesten om te horen wie er had gewonnen had ik mij heel erg goed voorbereid. Ik weet hoe je moet omgaan met teleurstellingen dus ik had mij er helemaal op gefocust dat ik niet zou winnen. En toen werd mijn naam omgeroepen!’, aldus een vrolijke Marith.

Na de bekendmaking werd het een gekkenhuis voor de catwalk. 

fotograafff
drie winn

Televisie, fotografen, het was een drukte van belang. En niet alleen voor Marith, maar ook voor de nummer twee Celine Huijsman en nummer drie Kimberly Deen.

Celine (links op de foto): ‘Wow, het was echt superleuk! Het spannendste moment was niet eens de uitslag, maar op de catwalk gaan in bikini. Pfoe,  ik was echt doodzenuwachtig. Ik en echt alle

meiden waren superblij toen de bikinironde erop zat!’ 

En ook de tweede prijs, een telefoon van Tele2, een Hawaiian Tropic Suncare-pakket en Jill Sander-producten, vindt zij heel leuk. ‘Laat ik nou net vorige week mijn telefoon in het water hebben laten vallen….’

De nummer drie, de achtienjarige Kimberly Deen, ging naar huis met een Hawaiian Tropic Suncare-pakket en Jill Sander-producten. ‘Ik zou zo nog een keer meedoen! Het was ook ontzettend leuk met de meiden onderling. Het hoogtepunt van de dag vond ik toch wel de catwalk en de fotoshoot. En met een derde plek ben ik ook tevreden!’

Ondanks dat er hier en daar een traantje viel na de uitslag, vonden de finalisten het allemaal leuk. En wie weet zien we enkele van deze meiden nog wel terug, want de modelscouts waren ook aanwezig en deelden na afloop van de show gretig hun kaartjes uit!

Voorlopig is het wachten op de volgende Summertime Magazine, waar Marith, SUMMERBABE 2007, de cover gaat sieren. Daarnaast blijven wij haar natuurlijk volgen wanneer ze naar de City of Sin gaat om Nederland te vertegenwoordigen tijdens de Miss Hawaiian Tropic Suncare Contest. Marith: ‘Vegas, here i come!’

goodiess

Wil je weten wat voor producten van Hawaiian Tropic Suncare in de tas van de drie winnaressen zat? Klik hier!

En ben je benieuwd wat Marith precies gaat doen in Vegas behalve een week in het wereldberoemde Mirage hotel logeren? Check this out!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws