Fin de Semana

Partyscene Redactie | 6 september 2007
headlines

oesters

Wie ben je?

Reeds bekend, maar nog maar een keertje! Deejay Doubleyoubéé AKA Wesley Budding, vader van het weekeind topic hier op Partyscene.nl en geboren 25-06-1984 te Alphen a/d Rijn.



Wat ga je dit weekend doen?

Haarlem is booming de laatste tijd ! Vorige week een concert voor de deur, klassiek, dat wel, maar het wel een concert met parkeerbegeleiding. Dit weekeinde maken we ons op voor de Haarlemse vaardagen. Bootjes door het Spaarne kijken!

Nou ja, eigenlijk wordt het gewoon oesters eten en Wubje af en toe het glaasje champagne laten bijschenken ;-). Vrijdag waarschijnlijk nog even niet, want er moet ook nog gewerkt worden. Aan het eind van de dag waarschijnlijk een drankje doen bij de tijdelijke Havana Club om de hoek, die gehost wordt door de scouting van KonTIKI!. Als je mojitto’s niks zijn verplaatsen we wel naar Fidel.

picture



’s Avonds heel misschien een dansje op Pig & Dan in het Patronaat. Anthony Rother komt ook nog, leuk als je die de afgelopen twee jaar nog niet gezien hebt, maar eigenlijk doet hij altijd hetzelfde trucje met zijn megafoon. Als we het echt bont maken, dan gaan we ’s ochtends nog even door naar de DRAAITAFELTOVENAAR tovenaarsdisco op de zelfde locatie als de Havana Club :-P dat wordt dus de after!!!



Zaterdag dus oesters en champagne @ spaarne 66 en misschien weer naar de Havana Club als die vrijdags beviel! Het is natuurlijk wel groovy club en dirthouse!!

Niet te laat naar bed op zaterdag, maar dat zal wel geen probleem zijn aangezien we vrijdags al vroeg beginnen met drinken.

Zondag blijft nog geheim:

1.      Omdat ik geen zin heb in stalkers (of stakkers)

2.      Omdat ik nog niet weet of het gaat lukken



Maar als het allemaal doorgaat laat ik het zondag morgen met alle plezier weten!

Check ook even www.vaardagen.nl voor meer info over dit uber coole evenement in Haarlem. Ps hoorde uit betrouwbare bron dat Trijntje Oosterhuis ook nog komt optreden zondag.

picture



Met wie ga je?



Vrijdag neem ik Wendy mee, misschien naar het Patronaat

Zaterdag met Single boy Tijs dus dat wordt chickies kijken.

Zondag weet ik nog niet wie ik verblijd met mijn coole ding.

Wat verwacht je er van?



Haarlemse Vaardagen nog nooit echt mee gemaakt, maar het ziet er wel gezellig uit en ik kan rollend naar huis. Zondag als ik er kom! Heeeel veeel muziekaal orgasme en super tijd!



Wat nemen we mee en wat doen we aan?

Een matrozenpak

Een metalen handschoentje voor het openen van oesters

Sigaartje

Waterpistool gaat vast niet goed met dronken mensen…. Alhoewel wat willen ze doen als ze op de boot zitten ;-)


Thanks Wesley! Wat gaat de rest doen dit weekend?

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws