Absolutely Stereo - 2 year anniversary

Partyscene Redactie | 4 september 2007
headlines

Twee jaar geleden begon Miss Monica met Absolutely Stereo. 15 september is het jubileum.

Vanaf de eerste editie in september 2005 is Absolutely Stereo al mateloos populair. De eerste keer was het feest gelijk al uitverkocht en daarna was de Off_Corso in Rotterdam iedere derde zaterdag van de maand het decor van Miss Monica en vrienden. Twee jaar later is Absolutely Stereo 27.961 bezoekers verder en een hoop mooie herinneringen rijker. Op zaterdag 15 september wordt het 2 jarig bestaan van Absolutely Stereo groots gevierd in de Off_Corso. Vanzelfsprekend staat Miss Monica zelf achter de draaitafels, want het is haar feestje. Maar er is meer.

the diva show

De spits wordt afgebeten door twee bijzondere gasten uit Parijs: The Diva Show, bestaande uit DJ Roussia en MC Hanna Haïs, van Defected Records. Hanna zingt haar eigen hits, alsmede classics van onder meer Donna Summer en Masters at Work, over de platen van Roussia. “We hadden genoeg van de normale dj-sets in clubs en wilden meer lol in de Franse scene brengen,” vertelt Roussia aan Partyscene. “We dragen kostuums en we doen het heel sexy en vol glamour. We improviseren ook veel, dat maakt het allemaal net wat opwindender.  We houden van het nachtleven en we houden ervan om lol te trappen.”  Ze verwacht ook veel van Absolutely Stereo. “De atmosfeer zal wel goed zijn. Het Nederlandse publiek weet wel hoe ze een feestje moeten bouwen.”  Met Hanna die de boel opzweept zal dat ook geen probleem zijn. Roussia: “Hanna neemt het publiek echt mee en ze is een warm persoon. Haar nummers zijn enorm opzwepend, dus ik verwacht geen problemen.”   

Ook MC Miss Bunty  en VJ Ottograph zijn er vanaf de eerste editie bij en zullen ook de 15e er bij zijn. Viccc & Desiray draaien plaatjes in de lounge. De deuren gaan om 23.00 uur open en sluiten weer om 05.00 uur. Kaarten kosten 15 euro.  

   

Check ook www.djmissmonica.nl en www.myspace.com/thedivasshow.  

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws