Tilburg heeft met Carpe DM een nieuwe club

Partyscene Redactie | 4 september 2007
headlines

Het clubseizoen is weer aangebroken. Tilburg gaat gelijk goed van start met een nieuwe club.

carpe dmCarpe DM is een nieuwe club aan de Rielseweg in Tilburg. Voorheen zaten op deze locatie The Return en Club X, maar met Carpe DM moet het roer daar helemaal omgegooid worden. Tilburg moet weer een rol gaan spelen in clubland. De locatie telt verschillende ruimtes, met ieder hun eigen sfeer. Talloze kleuren, lichteffecten en –shows, lasers en bijzondere of zelfs bizarre details zorgen daarvoor. Er is ook een lounge en een diner room, waar je snel een klein hapje kunt eten. Zelfs een VIP-ruimte met verplaatsbare show panels en een jacuzzi ontbreken niet. De intentie om er iets vets van te maken is er in ieder geval.

Er zijn verschillende clubavonden met verschillende thema’s. Muzikaal gezien komen stijlen als techno, house, classics en trance aan bod. Op zaterdag 15 september wordt Carpe DM feestelijk en officieel geopend. Dj’s als Marcel Woods, Mike S en K-C staan dan achter de decks. Kom je voor 22.00 uur, dan mag je gratis naar binnen, daarna kost het je 8 euro. De volgende dag kan er nog lekker uitgefeest worden met onder meer Benjamin Bates. Champagne is rijkelijk aanwezig.  

Carpe DM ligt op een steenworp afstand van Tilburg, vlak bij de A58. Voor de deur kun je gratis parkerendt. Als je met het openbaar vervoer komt, dan neem bus 132 of 295 vanaf het NS Station Tilburg en stap je uit bij halte Rielseweg. 

Meer info vind je op www.carpedm.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws