Nieuw seizoen Versch van start

Partyscene Redactie | 30 augustus 2007
headlines

Versch hield de afgelopen maanden een zomerslaap, maar is zaterdag weer helemaal terug.

olene kadarVersch is weer ontwaakt en keert zaterdag 1 september terug in de Sugar Factory in Amsterdam. Klaar voor het nieuwe seizoen, waar opnieuw vernieuwende media, kunst en elektronische muziek centraal staat. Het nieuwe seizoen wordt geopend door live (AV) acts van Die Audio Gruppe, ReturnOfTheSpaceInvaders, Dmos.tv, Rauwkost en Ölene Kadar.

Het Duitse kunstenaarsgezelschap Die Audio Gruppe presenteert het project Audio Peacocks voor het eerst in Nederland. AudioPeacocks zijn electro-acoutische pakken met versterkers en luidspeakers die door interactie met het publiek en omgeving geluiden opvangen en reproduceren. ReturnOfTheSpaceInvaders remixt de huidige popcultuur in beeld en geluid op maximaal vermogen, geïnspireerd door de destijds te populaire arcade game.

Muzikaal gezien is er ook genoeg te doen. Ölene Kadar zal het ijs breken met de eerste muzikale live act van de avond. Een mix van minimal, house en gefreakte sounds. De jongens van Rauwkost serveren bijzonder stijlvolle minimale, diepe housegrooves. Afsluiter is de Rotterdamse dj Taras. De muzikale omlijsting is in handen van Dj Steijn. De deuren zijn geopend van 23.00 tot 05.00 uur en kaarten kosten 12,50 euro.  

Surf ook naar www.versch.org.  

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws