Robert Owens bij Metz Invites

Partyscene Redactie | 30 augustus 2007
headlines

De allereerste editie van Metz Invites vindt plaats op 9 september, met als gast Robert Owens.

robert owensMetz on Sunday was al een bekend concept in Nederland, maar het blijft moeilijk om als feestorganisator op te vallen. De organisatie van Metz on Sunday heeft dan ook even de neus buiten de deur gestoken en wil vanaf nu iets nieuws en fris neerzetten. Voortaan hoef je dus niet meer te rekenen op dj’s die je iedere week al twaalf keer ergens in ons lans kan zien draaien, maar gaat de organisatie voor verrassende nieuwkomers en opvallende buitenlandse gast dj’s. Dat alles onder de nieuwe naam: Metz Invites.

De eerste vindt plaats op zondag 9 september in het Prinsestheater in Rotterdam en de eerste gast die uitgenodigd wordt, is dj, producer en zanger Robert Owens. De man heeft al heel wat juweeltjes van hits geproduceerd, waaronder tracks als I’ll be your friend, Love will find it’ s way en Things that make you feel good. De man is wereldwijd een graag geziene gast in de clubs en leukt zijn dj-sets op met zijn charismatische vocalen. Owens, ook wel de Voice of House Music genoemd, blaast met zijn gevoelige teksten en zang leven in de house muziek. Ook residents Quinten de Rozario en Rolini zijn er weer bij.  

Het Prinsestheater is iedere tweede zondag van de maand het decor van Metz Invites. Het feest begint om 19.00 uur en gaat door tot 01.00 uur. Kaarten kosten 10 euro aan de deur en 7,50 in de voorverkoop. De buffetten van Metz on Sunday hebben plaats gemaakt voor overheerlijke schalen met fingerfood.   

Meer info vind je op www.metzonsunday.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws