Dikke namen op ALRT

Partyscene Redactie | 24 augustus 2007
headlines

Voor het eerst pakt ALRT uit met zowel de kleine als de grote zaal. In de grote zaal zullen niemand minder dan Dominik Eulberg, Mathew Jonson (live) en Bart Skils de tent afbreken. In de kleine zaal is Minimal Eindhoven de baas. Minimal Eindhoven timmert al jaren aan de weg en niet zonder succes! Maxcim, Minidell en natuurlijk EL-P zijn er allemaal bij.
Mathew Jonson
Dominik Eulberg staat ook wel bekend als de dj/producer-die-ook-boswachter-is. ’s Ochtends kun je hem in het bos tegenkomen, speurend naar zeldzame vogeltjes! Die geluiden uit het bos verwerkt hij ook graag in zijn eigen tracks. Eulberg begint vaak rustig en subtiel maar knalt al snel lekker richting zeer dansbare maar altijd sfeervolle techno.

Mathew Jonson brak door op het label Minus van landgenoot Richie Hawtin en produceert ook voor Kompakt, Perlon en vele anderen. Zijn live sets bevatten werk van het verleden tot heden en benadrukken zijn voorliefde voor oude analoge machines.

Bart Skils groeide de laatste jaren uit tot een van Nederlands meest gewaardeerde dj’s en is een bekend gezicht op vele grote festivals als Awakenings, Lowlands, Innercity, Dance Valley en Extrema Outdoor.

Oftewel, klinkt ons in de oren als een zeer mooie avond!

ALRT

Zaterdag 1 september 2007

22.00 – 04.00

Effenaar, Eindhoven

Kaarten doen in de voorverkoop 12 ,- via TicketService en de Effenaar. Aan de deur ben je 15,-  kwijt. Meer info op www.effenaar.nl

Mathew Jonson – Marionette live

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws