Hernan Cattaneo naar Nederland

Partyscene Redactie | 21 augustus 2007
headlines

Progressive held Hernan Cattaneo bestormt de Nederlandse decks weer eens. En wel op 21 september.

Hernan Cattaneo is niet erg vaak in Nederland. Op zich niet erg, want, overdaad schaadt. Maar op vrijdag 21 september komt het er dan toch weer van. De Argentijnse dj komt de Maassilo in Rotterdam op het feest Edance Exclusive Edition verblijden met een bezoek. De man heeft internationaal gezien al een sterke reputatie opgebouwd. Niet alleen met zijn sublieme dj-sets, maar zeker ook met de vele compilaties die hij heeft uitgebracht, onder meer op het befaamde label Renaissance. Hernan draait in The Presidential Suite (progressive) area en wordt daar bijgestaan door Onno, Per en Remy.  

hernan cattaneo

Daarnaast is er ook The Ministry Suite area, waar house, techno en techtrance gedraaid wordt. Hier kom je onder meer Don Diablo, Benny Rodrigues, Miss Melody, Melvin Warning, Randy Katana en Spider achter de draaitafels tegen. The Royal Lounge (groovy, electro, lounge) area zal omgetoverd worden tot een sprookjesachtig geheel met een chill en lounge uitstraling. Hier vind je Jeremaine S, Jordi Lishious, BruZe vs Ramon Diaz, Mell Tierra, JoHNSTar vs Milan Bonger (on Sax) en Cinema Royale. Alsof dat allemaal nog niet genoeg is, is er ook nog The Little Venetian area, waar de programmering bestaat uit minimal en electro, met verschillende live optredens.   

     

Het feest begint om 23.00 uur en gaat door tot 06.00 uur. Kaarten kosten 28 euro in de voorverkoop en 35 euro aan de deur. Vip tickets kosten 42,50 euro in de voorverkoop en 50 euro aan de deur.

Meer info vind je op www.edancetunes.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws