Stem nu op je favoriete babe!

Partyscene Redactie | 20 augustus 2007
headlines

boven 100 2

Meer dan 1000 meiden hebben zich ingeschreven voor de Summerbabe 2007 Contest. En nu is het eindelijk zo ver: round two!

Omdat er zoveel mooie meiden tussen zitten hebben we besloten om eerst een top 100 te presenteren. Het is de bedoeling dat jij uit de top 100 je favoriete summerbabe kiest, en natuurlijk zoveel mogelijk op haar stemt. Hierdoor maak je kans op fantastische prijzen!

Daarnaast is het natuurlijk ook erg leuk om op de dag van de grote finale, 9 september in Bloomingdale (Bloemendaal), jouw favoriete twaalf meiden te zien die strijden om de felbegeerde titel. 9 september, dat is al bijna dus stem zoveel mogelijk!

De meiden die hebben meegedaan ontvangen deze week een nieuwsbrief, met onder meer de uitleg hoe het precies verder gaat, en de top 5 van meiden onder de zestien, waarvan de nummer één uiteraard beloond wordt!

Zorg dat je stemt, en als je in de tweede ronde zit, zorg dat iedereen op jou stemt! Volgend weekend worden er 50 dames die niet genoeg stemmen hebben weggehaald, so watch out! En de teller staat natuurlijk weer op 0, dus iedereen kan nog winnen!

Zorg dat je er snel bij bent en stem!

Hierbij de 100 dames, in willekeurige volgorde:

Dark_AngelLiezzaaaRoxyChartjuhmarith
Pat1984MsHamiltonAnahitacelli
Amyscholten- leonora5t3ph4n1eCherelleblondjj
tessa sweetjustmiespoosycatagnethaAngelaV
0ochantalo0Barbarajasmina01KELLYMatsukii
Stella-RomanaanoukelisacruysRoomOzlem
AdiOsChickOsNoortjuhhlatina007020806rose642
Hanneke_vd.::Rosa:...dangertje1marjoleinlee
DaphneromanishushilaCherraineirmpje82»*MMJ
_missy_bianca_:::prinsesjeAvalonSUUS!Evita
Selena Colpaaliekeblomniki_exotic!Mariah!Nicole
BLOnD^AnGeL*nicolevlcelintjegripz7;;_lisa
miss--daisyankepankemaschiiBenayAarti
ebuenenKarunakiki8016[L]inn*Mischa
Smileysarah!!!*DaisymaikeMariaNini -J
kim04-07-1984wendy22Andreavlclaire21AnneH
Diva*liciouscathalinaAnnaMariacandelaxMlissa!
*F0nkii*GenesS*DagmarSChantallmikozzchristel
jessicamendelsJenneferNancyGiselamone
annieB0ochantaloanita20angelinablos
rechts babes

Mis jij iemand in deze lijst? Dan kan het zijn dat je uiteindelijk niet meer in de top 50 stond, of dat er geen juiste foto's stonden. Zodra er verkeerde foto's staan (bv. Christina Aguilera of Doutzen Kroes) worden deze deelnemers direct geblokkeerd.

De top 100 is ontstaan door de top 50, en nog 50 andere meiden waarvan de redactie van Summertime Magazine vond dat zij ook kans verdienden. Dit omdat de laatste drie weken er ontzettend veel nieuwe aanmeldingen zijn geweest door de reclame die er voor de contest is gemaakt.

De laatste top 50 was drie weken geleden, en op dat moment waren er al veel meisjes die tegen de 300 stemmen zaten maar nog net niet genoeg hadden. In deze top honderd staat de top 50 van meest gestemde meiden van afgelopen weekend.

Om nieuwkomers een kans te geven zijn er 50 bij gekomen en staat de teller weer op 0.

Uiteindelijk worden er twaalf babes uitgekozen, die deels door hun score en deels door een jury op 9 september mee gan doen aan de finale.

Stem!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws