FAME Reunion Party

Partyscene Redactie | 10 augustus 2007
headlines

Het is alweer vijf jaar geleden dat FAME de wekelijkse zaterdagavond was in de Sinners te Amsterdam. Het FAME logo prijkt nog steeds aan de voorzijde van deze Amsterdamse club. In de FAME jaren zijn er o.a. samenwerkingen ontstaan tussen de nu nog steeds succesvolle organisaties Soixante Neuf, Zoetzaligheid en Creme Fresh. Nadat deze organisaties bewezen hadden zelfstandig te kunnen draaien, was het einde van FAME in zicht. Na twee succesvolle jaren van samenwerking tussen Waterpas producties, Creme Fresh en Cosmic was de avond ten einde, maar nu is het dus tijd voor een eenmalige reünie!
Fame reunion party
In FAME tijd stonden vele bekende dj’s achter de draaitafels waaronder Gregor Salto, D-Rashid en Marcel Ravesteijn (de Club). Daarnaast waren het residents Robert Feelgood, Andy Callister, Norman Soares en Costar die de avond tot een succes maakten. Een groot aantal van hen en oude bekenden zullen op vrijdag 24 augustus aanwezig zijn.

Zorg er dus voor dat op je op de dag voor Mystery Land alvast in de stemming komt met een feest met oude bekenden maar ook nieuwe gezichten! Mocht je willen komen en je verjaardag willen vieren dan kan dit door een mailtje naar info@cremefresh.com te sturen onder vermelding van 'It’s your birthday'. Je kunt dan met een ongelimiteerd aantal vrienden en vriendinnen langskomen en krijgt afhankelijk van het aantal mensen champagne cadeau! Voor andere bezoekers geldt dat je plus één op de gastenlijst kunt komen door een mailtje te sturen naar hetzelfde adres.

FAME Reunion Party

Vrijdag 24 augustus 2007

Sinners, Wagenstraat, Amsterdam

23.00-05.00uur, entree 12 euro

Dj’s Marcel Ravesteijn, Robert Feelgood, Andy Callister & IceCreamTeamwww.sinners.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws