FFWD gecensureerd

Partyscene Redactie | 9 augustus 2007
headlines

Zaterdag vindt de Fast Forward Dance Parade plaats. Maar de gemeente Rotterdam censureert wel.

kan bestEen beetje dance parade blinkt wel uit in wat gewaagde uitspattingen. De Fast Forward Dance Parade kwam daar tot vorig jaar nog wel mee weg, maar dit jaar heeft de gemeente Rotterdam daar een stokje voor gestoken. De gemeente heeft op verzoek van ChristenUnie/SGP en CDA, hoe kan het ook anders, de vergunning voor de parade aangescherpt. De politie zal zaterdag streng controleren op pornografische en erotische uitingen. Geen mooie ontblootte dames met bodypaint op dus dit jaar, die het publiek volgens raadslid Oosterhoff van de ChristenUnie ophitsen, maar iedereen strak in de kleding.

De drie partijen kregen het een beetje benauwd tijdens vorige zomer, toen schaars geklede vrouwen op de wagens stonden. Ze hebben bij de gemeente aan de bel getrokken en die heeft daar gehoor aan gegeven. De drie partijen menen dat bloot op de trucks in strijd is met de algemene politieverordening. Burgemeester Opstelten sputterde heel even tegen, maar ging al snel overstag en scherpte de vergunning van de FFWD aan. Burgers hebben in ieder geval niet geklaagd over teveel bloot.

Veertig trucks trekken zaterdag door de stad. Daarna zijn er afterparties in verschillende clubs. De collega’s van Djscene hebben ze even op een rijtje gezet. Check dat hier. Kun je ook gelijk lezen wat Michel de Hey allemaal van plan is.

Wat trek jij aan?

Surf voor meer info ook naar www.ffwdfitforfreedanceparade.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws