Das Wochenende auf Partyscene (Weekendtopic!)

Partyscene Redactie | 10 augustus 2007
headlines

Wie kent hem niet? Doubleyoubee a.k.a. Wesley. De man van de vragenlijsten voor nieuwkomers in het forum en…  zijn beruchte wat-ga-jij-dit-weekend-doen-weekendtopic!

Ook deze week zal hij ons weer deelgenoot maken van zijn weekendplannen. Ditmaal gaat de reis wederom naar Dutsland en wel naar Berlijn alwaar hij één van onze meest gerespecteerde bloggers hoopt tegen te komen, namelijk: Alexander Koning. Wil jij misschien ook eens in the picture op Partyscene? Stuur dan even een mail met je motivatie en gegevens naar dane@partyscene.nl.

berlijn

Voor de volledigheid eerst nog even een korte wie-wat-wie-wat-wat-waar- intro:

Wie ben je ook alweer?

Reeds bekend, maar nog maar een keertje om het af te leren: Deejay Doubleyoubéé AKA Wesley Budding, vader van het weekeind topic hier op Partyscene.nl en geboren 25-06-1984 te Alphen a/d Rijn. Oh en helemaal vergeten… WII tennis master!

Wat ga je dit weekend doen?

BERLIJN!!!!! Eindelijk weer. Als het goed is ben ik nu al in Duitsland als jullie dit lezen. Vrijdagochtend om vijf uur ben ik vertrokken. Dus, misschien zit ik nu al bij Starbucks in Berlijn, dat zou wel fijn zijn!

Vrijdag wordt het denk ik eerst een beetje cultureel: Het Joods museum, de Brandenburger Tor, het Rijksgebouw, het Pergamonmuseum en alle dingen die wij vorig jaar nog niet gezien hadden! Wel moeten we nog even kijken wat er op zondag zoal te doen is want dan kunnen we het verdelen. Dan op tijd naar bed en om twee uur eruit uit voor Watergate, Ellen Aliën en veel flikkerende lampjes!

Zaterdag nog een kleine siësta, dan winkelen en dan ’s avond lekker uit eten, borrelen @ Week-end  en als sluiter dansen in MODEM! De line up is deze keer redelijk onbekend voor mij. Wimpy is gelukkig wel koel en ik ben ook erg benieuwd naar de locatie.

Zondag naar de Dierentuin (welke is het leukst?), de botanische tuinen, het park en misschien nog de laatste dingetjes bezoeken waar we vrijdag niet aan toe gekomen zijn. Maandag ben ik nog lekker vrij; die dag is dan ook bedoeld voor de aller aller aller laatste dingetjes, laatste winkeltjes en laatste bezienswaardigheden. Tussendoor natuurlijk nog even langs Hard Wax & Space Ship.

wesley

Met wie ga je?

Met mijn liefde natuurlijk. Van haar heb ik dit mooie cadeau gekregen! En de o zo geliefde blogger Alexander Koning is er toevallig ook dus misschien dat we daar wel een biertje / dansje mee doen !


Wat verwacht je er van?

 

Niet veel eigenlijk behalve dat het weer onwijs gezellig gaat worden. Was er vorig jaar al van overtuigd dat Berlijn gewoon vet is! Wel heel positieve verwachtingen van Watergate en Modem.

Wat nemen we mee en wat doen we aan?

-       Laptop

-       Telefoon

-       WATERpistool zou dat mee mogen naar Watergate & Modem?

-       Camera (zie hierboven?)

-       Frisbee er moet deze week gewoon ge-frisbeed worden

-       T-shirtsssss

-       Broeken

-       Troly

-       Schoenen (ik krijg ook nog schoenen van Wubje!)

-       Slippers

-       Paraplu

-       Boekjes


Thanks Wesley en wat gaat de rest doen dit weekend? Laat het weten!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws