Line up Cocoon @ The Sand bekend

Partyscene Redactie | 8 augustus 2007
headlines

Vorig jaar zag de eerste Cocoon goes Amsterdam avond in Nederland het licht tijdens het Amsterdam Dance Event. Met optredens van Sven Väth en Ricardo Villalobos werd deze nacht in de nieuwe locatie The Sand een succes. Ook de tweede Amsterdamse Cocoon editie in april werd zeer goed ontvangen. Sven, die er duidelijk meer zin in had dan de keer ervoor, eindigde die ochtend bij wat mensen thuis in de kelder om nog wat plaatjes op te zetten.
Cocoon Freak Show
Ook ditmaal staat Sven Väth achter de draaitafels tijdens Freak Show om op zijn eigen onnavolgbare wijze alle zomerklappers te mixen met de nieuwste juweeltjes. Met Dominik Eulberg, Pig & Dan en Extrawelt (live) aan zijn zijde heeft Cocoon opnieuw een aansprekende line-up tijdens het aanstaande ADE. In de bovenzaal is plek voor Nederlandse trots met Ille Bitch & De Man Zonder Schaduw, K.Cee en aanstormende talenten Ranz und Tanz en Dimzen vs B My Son. En net als de vorige edities wordt er weer tot 07.00 doorgegaan.

Om een idee te krijgen van de laatste editie hebben we hieronder een filmpje geplaatst. De track die onder deze video staat heet Bionik en is van de hand van Dominik Eulberg. De Duitse melodiekunstenaar is de afgelopen jaren in rap tempo doorgestoten naar de wereldtop op technogebied. Ook het duo Extrawelt gooit met hun live-act hoge ogen over de gehele wereld. Zo zouden ze eigenlijk in Mexico staan op 20 oktober, maar optreden tijdens het ADE vonden ze belangrijker. Voor de Spanjaarden Pig & Dan staat het najaar in het teken van hun nieuwe album Imagine dat eind augustus uitkomt op Cocoon Recordings. Rauwe baslijnen, freaky geluidjes, energiek. De ideale afsluiter voor publiek dat op de dansvloer geplakt blijft tot de laatste plaat de eerste zonnestralen verwelkomt, zodat Sven bijtijds zijn bed op kan zoeken na het uitputtende Ibiza seizoen.

Radio 538’s Dance Department zal deze avond geheel in het kader van het ADE staan en het programma live vanuit The Sand uitzenden. Kaarten voor Cocoon goes Amsterdam Freak Show zullen vanaf deze week voor 27,50 ex fee verkrijgbaar zijn via Ticketbox en www.easyticket.nl. De deuren van The Sand gaan open om 22.30 uur. Hou de komende tijd voor meer informatie de website www.cocoongoesamsterdam.nl in de gaten.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws