Wil je supersnel bruin worden?

Partyscene Redactie | 7 augustus 2007
headlines

ht8

Hawaiian Tropic Sun Care is al 35 jaar de specialist op het gebied van sun tanning.  Dit hippe en jonge merk zonneproducten op basis van exotische flora en fruit voeden, verzorgen en beschermen je huid. En niet alleen dat, ze zorgen ook nog voor een perfecte huid met een stralende Hawaiiaanse teint!  En guess what? Het is nu overal in Nederland verkrijgbaar!

Hawaiian Tropic Sun Care is afkomstig uit Hawaii. De producten hebben een verleidelijke kokosgeur die direct associaties oproept met tropische eilanden, palmbomen en vakantie. Hawaiian Tropic biedt zonneproducten die actief beschermen tegen schadelijke UVA, UVB en IR (infrarood) stralen met een SPF die varieert van zeer hoog tot zeer laag. Voor na de zon zijn er verschillende verkoelende en verzachtende aftersuns.  Alle producten bevatten een combinatie van natuurlijke exotische ingrediënten zoals kokos, papaja, mango, passievrucht, guave en kukuï-noot. De unieke samenstelling zorgt voor snelle bruining, voorkomt schilferen en uitdrogen en houdt je huid in goede conditie. Alle producten zijn dermatologisch getest, waterproof en dierproefvrij.

oil

Een goed begin is het halve werk

Hawaiian Tropic heeft verschillende soorten waterproof oliën met exotische ingrediënten en bètacaroteen die de huid gedurende de hele dag soepel en verzorgd houden. Een fijne olie in sprayvorm is de beschermende Dry Spray Oil in SPF 8, 10 en 15. Deze zijn hypoallergeen en geschikt voor de huid die nog niet veel zon heeft gehad.

Begin altijd met de hoogste factor! De heerlijk geurende Hawaiian Tropic Professional Tanning Oil is een exotisch zonneproduct voor de huid die al wat gewend is. Deze olie absorbeert UV-A en UV-B stralen, is waterproof en verkrijgbaar in SPF 2, 4 en 6.

After sun

Voor na het zonnen heeft Hawaiian Tropic de gerestylede Cool Aloë Gel. Deze aftersun is gemaakt van verste Aloë Vera die er bestaat! Samen met de toegevoegde vitamine E zorgt dit product voor diepe hydratatie en revitalisering van de huid na het zonnen. Cool Aloë Gel kalmeert bovendien de huid die teveel aan zon is blootgesteld.

Hawaiian Tropic Selftanning Lotion

Natuurlijk kan je er ook voor kiezen om al gebruind in de zon te liggen. Als jezelf nog behoorlijk bleek bent is het superhandig om de Selftanning lotion van Hawaiian Tropic te gebruike. Ook de Seltanning Lotion is verrijkt met met Aloë Vera om de huid te verzorgen. Je krijgt al een mooi kleurtje (niet vies bruin of oranje!) en het geeft GEEN strepen. Daarnaast wordt het snel opgenomen door je huid en is het met vitamine A, C en E complex .

Hawaiian Tropic Solarium Gel

Mocht je niet in zelfbruiners geloven (de hierboven beschreven lotion is zeker het proberen waard) dan kan je altijd nog onder

after

de zonnebank duiken. Deze solarium gel versterkt de kleur en de kwaliteit van je natuurlijke bruining. Je komt dus met een nog mooiere kleur bruin de zonnebank uit!

balm ht

De perfect tan

Heb je een goede kleur opgebouwd? Dan is de nieuwe Beach Balm een heerlijk hydraterend product dat het bruiningsproces versnelt. De fijn smeerbare balsem met de vitamines A, C en E voedt de huid. Beach Balm zorgt voor een exotische kleur. En… dankzij een unieke mix van kokosolie, bètacaroteen en mangoboter bouw je met dit product een diepe en langdurig bruine huid op. Hawaiian Tropic Beach Balm is voor echte zonaanbidders die al een flinke dosis zon hebben gehad. Het heeft namelijk géén beschermingsfactor. Voorzichtigheid geboden dus!

HT producten zijn verkrijgbaar bij Etos, en bij diverse strandtenten en kiosken. Plus online via de webshop.

Prijzen vanaf EUR 7,95.

En, het belangrijkste: je word snel bruin! Sneller dan met andere producten. En toch goed beschermt tegen straling (UVA) en verbranding (UVB)!

Check: www.htropic.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws