Putsch is terug: underground leeft!

Partyscene Redactie | 7 augustus 2007
headlines

Onlangs bleek uit een onderzoek dat de underground scene in Nederland doods is. Maar de echte liefhebbers weten wel beter. Putsch is één van die rondtrekkende feestjes waar het allemaal gebeurt. Na een spetterend Oud & Nieuw en een uitermate knallende Koninginnenacht kon Putsch helaas niet meer verder gaan op de NDSM werf. Nu heeft het Putsch-virus echter een nieuwe broedplaats gevonden: in Amsterdam Sloterdijk. Na maanden van ogenschijnlijke rust is de besmetting nu een feit! En op zaterdag 11 augustus zal het Putsch-virus in congrescentrum Rhone bij Sloterdijk in alle hevigheid terugkeren.
Putsch
Hoofdgast is Konrad Black. Er bestaat namelijk geen vaccin tegen de Canadese dj/producer. Al meer dan 10 jaar is hij bezig de wereld te veroveren met zijn vette basslijnen en atmosferische geluiden. Omdat Canada niet de makkelijkste basis bleek voor een verovering van de wereld, stak hij de oceaan over om zich in Berlijn te stationeren. In dit mekka van de dance heeft hij samen met o.a. Mathew Johnson het label Wagon Repair Recordings opgericht. Onder dit label wist hij in 2005 dan ook zijn naam voor eens en voor altijd te vestigen met zijn club hit “Medusa Smile (Don’t look back...)” en het hooggewaardeerde “Draconia”. Naast zijn eigen releases is Konrad Black ook befaamd om zijn pakkende remixen. Grote namen als Audion, Mandy, Booka Shade en Heartthrob wisten hem in het verleden al te vinden voor een remix van hun plaat.  Het Konrad-Black-Symptoom neemt bezit van iedere vezel in je lichaam en laat niet meer los, dus rest je niks anders dan volledige overgave aan deze onontkoombare “Black-Sound.”

Verder staan Martine, Arter, Eva Maria, Lauhaus en Boris Werner op het programma. Dus mocht je besmetting willen voorkomen, blijf dan op zaterdag 11 augustus uit de buurt van Amsterdam Sloterdijk. Durf je het wel aan kom dan tussen 23.00 en 09.00 naar Amsterdam Sloterdijk! Kaarten zijn a 15,- te koop bij Rush Hour, KillaCutz of via www.putsch.nl. Aan de deur ben je 20.- kwijt. Wil je kans maken op de 2x2 vrijkaarten, stuur een mailtje naar info@partyscene.nl met daarin de reden waarom juist jij tot de underground behoort.

Konrad Black @ Wagon Repair party in Barcelona

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws