Brabant gets freaky

Partyscene Redactie | 2 augustus 2007
headlines

freakend

Zon, Zee, Strand, cocktails in de hand, compleet uit je dak op het Brabantse zand! Laidback Luke, Skitzofrenix,  Bart B More, Daniel Beasley, Hombre de la Costa,  Franky Rizardo, Mell Tierra, Joshua Walter & MC Roga zorgen voor die o zo heerlijke rauwe elektro en house tunes, jij zorgt uiteraard voor de sfeer! De locatie: Beachclub Sunrise aan het strand van Recreatiepark Aquabest!

Waar ook geen twijfel over mogelijk is, zijn de sounds van Franky Rizardo! Als resident van Freakend liet hij het afgelopen jaar vele bezoekers compleet uit zijn dak gaan! Met releases bij Fame Recordings (Armada), opkomende releases op het label van Bart B More (Secure Recordings) en top tien noteringen in binnen en buitenlandse DanceCharts, is deze talentvolle DJ/Producer dan ook hard op weg naar de top! Samen met Daniel Beasley zullen deze twee back2back compleet gaan freaken in Sunrise! twee namen die dan ook zeker in de gaten gehouden dienen te worden!

Zondag 26 augustus word dus een dag om halsreikend naar te kijken: de rauwere electro , minimal en house beats zijn absoluut fan-freakin’-tastisch en maken samen met de spectaculaire acts deze zondag tot de freakiest end of your weekend! Kaarten zijn online te koop via www.freakend.nl & www.ticketbox.nl! 11 Augustus viert Freakend zijn een jarig bestaan in BLM9 Bloemendaal en in September volgt er nog meer goed nieuws over Freakend, dus voor de laatste updates check je www.freakend.nl en http://freakend.hyves.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws