Nieuw feestje in Escape Lounge & Studio

Partyscene Redactie | 1 augustus 2007
headlines

Na de zeer geslaagde verjaardag van resident en programmeur Raymundo staan er voor augustus ook weer dikke sets in de planning, van onder andere Olav Basoski en Partyscene blogger Madskillz. Daarnaast gaat Escape een nieuw (gratis!) feestje op de zondagmiddag neerzetten vanaf september.

Deze wekelijkse happening, vanaf september op elke zondag van 15.00-00.00 in de Escape Lounge en bovengelegen Studio, gaat Reset heten. Jezelf na een zware zaterdagavond dus even helemaal ‘resetten’ onder het genot van een drankje en hapje in de luxe fauteuils. Met in de Lounge soul & jazz sounds en in de Studio warme house tunes. Dj’s als Raymundo, Frederik Abas en Radikal Roy zijn er zeker bij, meer namen volgen nog. Amsterdam’s nieuwe hotspot, gelegen naast de Escape Venue, loopt als een trein. Steeds meer mensen ontdekken deze classy plek op het Rembrandtplein. Escape Caffe is een ware publiekstrekker! Je kan jouw avond hier dus beginnen met een heerlijk diner, uitbuiken in de bovengelegen Lounge met een wijntje en wat fingerfood, en in het weekend je naar de dansvloer begeven in de Escape Venue, deLux of Studio. Kortom, een complete avond uit!
Reset @ Escape Lounge & Studio
De zaterdagen van Escape zijn ook deze maand weer muzikaal sterk ingevuld door Raymundo. Traditiegetrouw zal hij op zaterdag 4 augustus de maand aftrappen. Deze keer eens niet met een 6 uur durende solo set. Hij heeft namelijk niemand minder dan Sneakerz resident Jeroenski uitgenodigd! Hij gaat op zowel produceer- als draaivlak als een trein en gooit wekelijks hoge ogen op bijna elk festival en in iedere club. Het is namelijk een mooie tijd voor Jeroenski, waarin dj’s als Pete Tong en Roger Sanchez zijn tracks en remixes veelvuldig laten horen. Ook Raymundo’s eigen aankomende toprelease Rip it up zal in zijn zinderende set uiteraard niet ontbreken. Hij wordt hierbij bijgestaan door Yanto met zijn lyrics. Danney host deze avond de Escape deLux met zijn eclectische sounds. Een week later, op 11 augustus, is het weer tijd voor de community avond van Raymundo en Frederik Abas: Amsterdam Rockin’! Al hun vrienden worden uitgenodigd op het VIP podium en samen met Mc Yanto en Costar on Sax wordt het, net zoals elke tweede zaterdag van de maand, weer een geweldige knalfuif! In deLux komt Danney wederom zijn plaatjes opzetten.

Zaterdag 18 augustus is Madskillz van de partij bij Framebusters. Hij heeft al een drukke zomer gehad, met gigs op o.a. Dance Valley, Sneakerz en Girls Love DJ’s. Hij stond onlangs zelfs nog achter de decks met turntable rocker en Fresh Prince homey Jazzy Jeff. Eind van de zomer staat hij ook nog op Mystery Land maar deze avond zal hij samen met Raymundo laten horen waar waarom je niet naar Ibiza hoeft deze zomer om de beste clubplaten van dit moment te horen. Uiteraard is er ook weer een editie van Eclectic @ deLux inbegrepen bij deze hete Framebusters avond: Willliam Shagspeare & friends zorgen hier voor de beats ’n bleeps. Op zaterdag 25 augustus vindt de tweede Rootz Label Night plaats. Het Rootz Records label werd in 2003 door Olav Basoski, Alex Romano en Silverius opgericht. Hiermee konden ze hun creativiteit uiten zonder aan allerlei regeltjes gebonden te worden. Want “Housemusic is what they do, it's their rootz!” Raymundo is uiteraard ook aanwezig om er met Alex en Olav een mooi feest van te bouwen. In deLux: eclectische gezelligheid met Ruby Wax & friends.

www.escape.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws