Wat te doen dit weekend?

Partyscene Redactie | 27 juli 2007
headlines

Wekelijks lees je hier wat de Partyscene bezoekers dit weekend gaan doen!

Lekker geslapen/gedroomd of nog wakker van donderdagnacht? Het is vrijdag en het weekeinde staat voor de deur! Voor elk weekend vertelt een bekende Partyscener de plannen. Reageer en vertel wat jij het weekend gaat doen. Iedereen een prettig weekeinde gewenst!

Wie ben je?

Deejay Doubleyoubéé AKA Wesley Budding, vader van het weekeind topic hier op Partyscene.nl en geboren 25-06-1984 te Alphen a/d Rijn.

Wat ga je dit weekend doen?

Vrijdag zoals altijd gewoon werken. Wub-je moet ’s avonds werken dus ik zal mezelf moeten gaan vermaken met mijn WII en misschien wat plaatjes roteren. Zaterdag morgen lekker ontbijten met z’n tweetjes en als het weer het toelaat onze nieuwe frisbee testen. ’s Avonds misschien bbq-en en op tijd naar bed. ZONDAG! ga ik met twee vrienden naar Blauersee in Duitsland met o.a. Sven Väth, Ricardo Villalobos, Tobi Neumann en Loco Dice. ’s Avonds gewoon weer veilig thuis in eigen bedje slapen.

Blauersee

Met wie ga je?

Maarten & Tijs, hockey matties.

Wat verwacht je er van?

VEEEEEL! De locatie ziet er super uit! En deejays draaien beter in het buitenland! Het gaat ook mooi weer worden heb ik begrepen :-) Wat wil je nog meer.

Wat nemen we mee en wat doen we aan?

We gaan met de auto en nemen mee: poncho’s, muziek voor onderweg, een keer geen drugs, fotocamera, telefoon, vest, een 3fm matje en zweetbandje. Wat doen we aan: T-shirt en spijkerbroek met schoenen die vies mogen worden.

Thanks Wesley! Wat gaat de rest doen dit weekend?

Sven Väth @ Blauer See 2006

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws