Sven Väth op Loveland festival

Partyscene Redactie | 26 juli 2007
headlines

Onlangs moest Loveland tot haar grote spijt mededelen dat Eric Prydz door omstandigheden niet zal optreden. Tegelijkertijd werd de belofte gedaan een goed alternatief te bieden.

Sven Väth

Zo gezegd, zo gedaan. Slechts enkele uren geleden is het contract getekend met een van ’s werelds grootste dj’s aller tijden. Sven Väth heeft als geestesvader van Cocoon en internationale techno pionier eigenlijk geen introductie nodig. De Duitser, die voorheen enkele malen met zijn gevolg op Mysteryland te vinden was, wordt alom geroemd voor zijn energieke sound en zal de zonsondergang op Loveland Festival met een twee uur durende set op de Fire! Stage inluiden. Direct na zijn optreden zal hij terug naar Duitsland vliegen voor z’n optreden bij Nature One.

De kaartverkoop loopt storm. Er gaan zelfs geruchten dat het uitverkocht is, deze zijn niet waar. Echter met dit laatste nieuws en de zomerse weersvoorspellingen verwachten we dat het niet lang meer zal duren. Wie snel nog één van de laatste kaarten wil kan deze online te bestellen via www.lovelandfestival.nl. Tevens zijn hier de gegevens van overige voorverkoopadressen terug te vinden.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws