Dennis Ferrer naar Nederland dit weekend

Partyscene Redactie | 25 juli 2007
headlines

Dennis FerrerTijdens uitgaan in ons land wordt het zien en gezien worden steeds belangrijker. Hoge hakken in de modder of in het zand, flinterdunne jurkjes bij windkracht 7: de dames hebben er alles voor over om fashionable voor de dag te komen tijdens de festivals deze zomer. Komende zaterdag 28 juli kunnen zij gelukkig binnen op de dansvloer hun perfecte outfit tonen aan de heren, want tijdens Related in het toepasselijke World Fashion Centre wordt er flink uitgepakt. Er wordt alles op alles gezet om op deze avond alle grenzen tussen fashion en dance te laten vervagen en de glamour van de fashionweek voor iedereen toegankelijk te maken: Champagnebars, rode lopers, kroonluchters, lounges, modellen, modelscouts en top artiesten.

Uit Amerika komen The Martinez Brothers langs. Related ontving hen als eerste in Nederland en zij werden met open armen ontvangen door het Nederlands publiek. Ook zij zullen deze avond bijdragen aan een groot succes.

Daarnaast wordt Dennis Ferrer ingevlogen. Eén van de grootste namen in de dancescene op dit moment, hij wordt zelfs al de opvolger van Erick Morillo genoemd.

Ook Nederlandse jocks zoals Erick E, Gregor Salto, Benny Rodrigues, het duo Ryan Marciano & Sunnery James en Greg van Bueren zijn van de partij en trekken hun meest gelikte outfit aan.

E-tickets zijn vanuit je luie stoel te bestellen via www.getrelated.nl

Around The World With Dennis Ferrer

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws