Misspoes @ Sinners – Vrijdag 27 juli 2007

Partyscene Redactie | 25 juli 2007
headlines

De zomer is officieel begonnen, dus velen duiken het vliegtuig in op zoek naar warme oorden en vertier. Maar je kan net zo goed in Nederland blijven, want Misspoes neemt je wederom mee naar hogere sferen op vrijdag 27 juli!

Deze populaire maandelijkse clubavond wordt volledig gerund door sexy vrouwen. Dus niet alleen dames achter de decks, maar de gehele organisatie bestaat uit louter girlpower! Voor diegenen die de dames nog niet kennen, hier een klein interview met één van de dames die de oren muzikaal zal gaan verwennen deze vrijdag: dj Suzie Cue.

Stel jezelf even voor!

Ik ben Suzanne de Jong (Suzie Cue), resident dj en mede-oprichter van Misspoes. Ik ben samen met Sanne verantwoordelijk voor de line-up en ik schrijf maandelijks de flyerteksten. In het dagelijks leven werk ik als presentatrice voor Veronica.

Noem vijf platen die het Misspoes gevoel uitdrukken en zeker langs zullen komen vrijdag

De Misspoes sound is heel divers en vooral te beschrijven als warm, funky en toegankelijk. De stijlen variëren van electro tot r&b en hip-hop tot house... Platen die het bij ons feest op het moment goed doen zijn “We are your friends”, “That Chicago song”, “Disco Volante”, “Big Fun Dave Spoon remix” en het altijd lekkere nummertje “The time is now”.

Misspoes

Op welke manieren komt het stewardessen thema tot uitdrukking?

Het thema van onze huidige flyer deze zomer betreft “stewardessen en piloten”. Dit komt tot uiting in de outfits van onze hostesses en danseressen, de manier waarop de danseressen dansen (het aangeven van nooduitgangen was nog nooit zo sexy!) en snacks die uitgedeeld worden (bijvoorbeeld kleine zakjes pinda's).

Welke dj zouden jullie nog wel eens willen boeken als je onbeperkt

budget had?

Een grote dj die qua stijl en uitstraling goed bij Misspoes zou passen, is Erick Morillo...

Wat hebben jullie nog meer in petto voor jullie gasten deze zomer?

Deze zomer zal er een hele speciale editie van Misspoes plaatsvinden op De

Republiek in Bloemendaal. Eentje die echt niet gemist mag worden!

Tenslotte: wat is je favoriete vakantiebestemming en zomer drankje?

Mijn favoriete vakantiebestemming in de zomer is gewoon het strand in Bloemendaal, de zomers hier zijn top! Buiten de zomer zijn de Nederlandse Antillen heerlijk! Favoriete drankje zowel 's zomers als 's winters is tequila...

Zoals je ziet: het wordt een hete zomer want ‘the Misspoes-Crew is expecting you’! En het devies van de dames luidt ook deze keer wederom: ‘s avonds een poes, ‘s ochtends een kater!

MissPoes

Vrijdag 27 juli 2007

Sinners – Wagenstraat 3 - 1017 CZ Amsterdam

23.00-05.00

Entree 12,- euro

Leeftijd: 21 +

Line-up: Brian S, Suzie Cue, Mea Culpa, YAB, Maribelle, Entertainment Matters

www.misspoes.nu

www.sinners.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws