Partyscene Festival overzicht: Uitgelicht 8

Partyscene Redactie | 24 juli 2007
headlines

Op zaterdag 28 juli bouwt FCA-Music het recreatiegebied van de Maarsseveense Plassen weer om tot de plek waar je kan dansen en springen op muziek van de diverse podia (o.a. op het water), chillen op het zand, spelen op de speelplaats en het water-speeleiland, slenteren langs het water en meer. Kortom: Het ongekend mooie decor voor de derde editie van ROCKIT Open Air.

Rockit Open AirDe laatste week is ingegaan en de voorbereidingen voor de derde editie van ROCKIT Open Air zijn in volle gang. Het jonge, frisse festival aan de Maarsseveense Plassen heeft in korte tijd zijn naam gevestigd en wordt door velen als één van de leukste en gezelligste festivals gezien waar de laagdrempeligheid voorop staat en waar je een dag lang kan genieten van goede muziek bij een van de acht area’s. Deze area’s worden dit jaar anders opgesteld dan voorgaande jaren, waardoor het geluid niet meer naar het water toe gericht staat. Hierdoor wordt er minder geluidsoverlast voor omwonenden veroorzaakt en kunnen de benodigde decibellen voor een goed knalfeest alsnog gehaald worden. Naast de muziek wordt je dagje uit compleet want je kan ook uit de herrie stappen en lekker chillen aan het strand of genieten van de diverse theatrale acts. Of het kind in je los laten op het speelterrein!

Het Weer
Misschien wel het meest besproken onderwerp deze zomer. Met het wisselvallig weer is de organisatie alerter en is er een extra tent in optie genomen. Vrijdag wordt besloten of deze daadwerkelijk wordt geplaatst. Regenponcho’s zijn in geval van regen in ieder geval beschikbaar.

Rockit Open Air

Datum:zaterdag 28 juli 2007

Lokatie:Maarsseveense Plassen

Tijden:11.00 tot 23.00

Entree: 35,-

Informatie:www.rockitopenair.nl

Voor informatie en winacties van andere festivals check dan ons festivaloverzicht.

Banner

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws