Dubfire naar Amsterdam

Partyscene Redactie | 24 juli 2007
headlines

Dubfire, de ene helft van Deep Dish, komt naar Nederland. Op 10 augustus staat hij in Panama.

Dubfire heeft op dit moment een dikke hit te pakken met zijn track Roadkill. Jawel, ook deze helft van Deep Dish doet het solo goed. Andere helft van het duo, Sharam, stond in januari nog in Panama en op vrijdag 10 augustus is het de beurt aan Dubfire. De twee zijn op dit moment een tijdje uit elkaar, om ieder hun eigen ding te doen. En dat lijkt aardig te lukken. Niet dat we Deep Dish vergeten zijn, want de naam blijft gelinkt aan beider dj’s, maar hun beider solo werk mag er ook zijn.

dubfire

Dubfire staat bekend om mengeling van progressive/techhouse en minimal. Zeer recentelijk heeft hij nog een zeer sterke Global Underground cd aan elkaar gemixt: GU031. Op 10 augustus staat hij op de nieuwe, tweede editie van Naturel. Sharam op de eerste editie en Dubfire op de tweede. Heb je in ruim 7 maanden toch heel Deep Dish weer in Nederland gehad. De dj wordt bijgestaan door Roger Martinez en Naturel resident Igor Valente. De studio is het domein van Schaamteloos dj’s. Het feest begint om 23.00 uur en kaarten kosten 15 euro in de voorverkoop en 18 euro aan de deur. 

Partyscene verloot 1 VIP tafel voor 6 personen, inclusief een fles champagne en 3x2 gastenlijstplekken. Winnen doe je hier en hier.

Meer info vind je op www.myspace.com/djdubfire.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws