Plug & play met opvallend handige Digital Media Player

Partyscene Redactie | 23 juli 2007
headlines

samsung u3

Jouw multimedia-database zo klein als USB-stick!

De Samsung U3 is een Digital Media Player met directe USB-aansluiting. Daarmee zet je alle songs snel op deze volwaardige mp3-speler die niet groter is dan een USB-stick.

Programma's hoef je niet meer te installeren en snoertjes niet meer aan te sluiten op de computer. Plug & play met USB, zo eenvoudig is het!

De Samsung U3 speelt zonder tussentijds opladen 15 uur lang non-stop muziek af. Naast mp3's bevat deze Media Player FM radio, een voice-recorder en genoeg geheugen om tal van documenten op te bewaren. Met de Samsung U3 heb je overal muziek bij je. Het display en de interface zorgen ervoor dat je overzicht hebt in jouw multimedia-database. De Samsung U3 heeft een FM tuner met RDS- en Music Subscription Service. Met de U3 kun je zelf de afspeelsnelheid bepalen zodat je songs vertraagd of versneld kunt luisteren. Deze Media Player in wit, groen, blauw, zwart en roze doet wat jij wilt.

De Samsung U3 is met 1 GB, 2 GB en 4 GB verkrijgbaar voor de verkoopadviesprijs van respectievelijk € 69,- € 89,- en voor € 119,- inclusief B.T.W.

Interesse? Klik hier want wij geven er een aantal weg!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws