Partyscene Festival overzicht: Uitgelicht 7

Partyscene Redactie | 20 juli 2007
headlines

De twaalfde editie van het uitverkochte Extrema Outdoor vindt morgen plaats op het vertrouwde recreatiestrand van Aquabest bij Eindhoven.

Het programma van Extrema Outdoor 2007 heeft een selectie van ’s werelds meest vooraanstaande dance-artiesten op haar programma. Zo zullen bijvoorbeeld Jeff Mills, Erick Morillo, Junkie XL, Pete Tong, Danny Howells en John Digweed acte de présence geven. Maar ook de nieuwere garde is vertegenwoordigd door onder anderen Thomas Schumacher en Booka Shade.

ExtremaExtrema staat veelal bekend om haar clubby Future Funk en die zal dan ook weer ruim aan bod komen op het festival. Ook is er verdiende aandacht voor Nederlandse dj- en producertalenten en introduceert James Holden zijn Border Community voor het eerst op een Nederlands festival met een eigen area! Naast alle house, techno, progressive en minimal is er zelfs hiphop geboekt op Extrema Outdoor en is de Novalectra area uitgebreid met bijzondere namen voor de meer underground fijnproeverij.

Het thema van het Extrema Outdoor 2007 is ‘Go wild… do it Outdoor!’. En omdat Extrema altijd erg veel aandacht besteedt aan de decoratie en beleving van haar evenementen zul je dit thema overal terugzien op het festivalterrein. Samen met de muziek zullen Mad Max-taferelen, dieren en wilde acts de dagelijkse stadsleur doen vergeten!

Net zoals voorgaande jaren staat de bezoeker weer centraal op Extrema Outdoor. Er zijn extra bars over het hele festivalterrein verspreid waar naast de standaard dranken genoten kan worden van een breed assortiment aan onder andere diverse mixdranken en cocktails.

Voor informatie en winacties van andere festivals check dan ons festivaloverzicht.

Extrema Outdoor Banner

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws