Miss Hawaiian Tropic 2007: Natasja Pintjoek

Partyscene Redactie | 16 juli 2007
headlines

miss tropics

Miss Hawaiian Tropics 2008

Ieder zonaanbidster kent Hawaiian Tropic, beroemd vanwege de zonneproducten.

Bijna net zo beroemd is de jaarlijkse contest die het merk organiseert, een wereldwijde zoektocht naar de Summerbabe of the World! De winnares krijgt een hoofdprijs van duizenden dollars, verschillende cadeaus en is een jaar lang de vertegenwoordigster van Hawaiian Tropic!

En er vallen nog meer titels te winnen tijdens deze contest, van Miss Congeniality (die titel bestaat echt) tot Miss Photogenic, en ga zo maar door. Dit avontuur staat de winnares van de Summerbabe 2007 te wachten. Want zij gaat Hawaiian Tropic Nederland vertegenwoordigen tijdens deze spectaculaire contest! Natasja Pintjoek reisde in mei af naar Las Vegas, om Nederland te vertegenwoordigen tijdens deze übercontest.

'Eigenlijk zou ik niet eens meedoen met de Nederlandse Miss Hawaiian Tropic. Ik ging naar de Baja Beach Club in Rotterdam om een vriendin te ondersteunen tijdens de eerste ronde van de contest. Toen ik daar was zei ze tegen mij: 'Waarom doe je zelf niet mee?’ Ik heb meegedaan, ik won, en ik mocht naar Las Vegas!

Eenmaal daar wist ik niet wat me overkwam. Zeven dagen lang zat ik in het supermooie Mirage-hotel. Elke dag waren er feesten, fotoshoots en repetities voor de show. Iedereen

wilde met me op de foto en de show waarin in de nieuwe Miss Hawaiian Tropic wordt uitgekozen is bovendien in heel Amerika te zien. Ik voelde me een beroemdheid.

natasja
hawaiian

Ik was één dag eerder dan verplicht aangekomen in Las Vegas. Op het vliegveld word je opgewacht door je eigen nanny/chaperonne, die de hele week op je let. Bij aankomst in het hotel bleek dat ik met nog drie meisjes in een kamer zat., super gezellig! Op mijn bed lag een koffer met mijn kleding voor heel de week. Het is heel grappig om alle meiden zo bij elkaar te zien, allemaal hetzelfde gekleed!

Concurrentie

Van tevoren had ik wel bedacht dat er een aantal meisjes heel arrogant zouden kunnen zijn. Het tegendeel bleek waar, iedereen was heel aardig. De Amerikaanse meisjes zijn wel heel erg gefocust, maar sommige hiervan doen ook echt al mee aan dit soort beautycontests vanaf hun vierde. Ikzelf zat met drie heel gezellige meiden in de kamer. Eén hiervan was ook Russisch (Natasja is zelf ook Russisch, red) en daar trok ik goed mee op. Ik vond haar een heel knap meisje, en ik had al het idee dat zij een grote kans maakte om te winnen. Ik had gelijk: ze heeft gewonnen!

natas

Kleding

In Nederland kreeg ik al te horen wat voor kledingstukken ik mee moest naar Las Vegas. Elk meisje moest tijdens de live show een bikini en een galajurk hebben in een bepaalde kleur. Mijn kleur was zilver, en ik heb in Nederland nog op de valreep een bikini en avondjurk kunnen kopen! Gelukkig werden deze in Las Vegas goedgekeurd. Er was namelijk een ‘keuravond’ waarbij je kleding aan een de organisatie moest laten zien, om te kijken of de bikini/jurk niet te sexy of opzichtig was. Ik kan je vertellen; 30% van de meisjes liep daar huilend weg omdat ze niet de juiste kleding hadden! En dan sta je daar, in het Mirage hotel, waar je dan nog snel de juiste kleding moet scoren. Tuurlijk is hier aan gedacht, en is er voor extra kleding gezorgd, maar je betaalt wel de hoofdprijs.

Fotoshoots

Je hebt echt een ontzettend druk schema. Behalve het oefenen voor de show, heb je elke dag wel één of twee fotoshoots. Gelukkig heb je dan je nanny, want die helpt je overal mee. Je moet trouwens wel je eigen make-up doen, dus enige ervaring is wel gewenst!

Eén van de fotoshoots was echt zo ontzettend mooi. Vlak voor het Mirage hotel staat een grote nagebouwde vulkaan. Voor de fotoshoot werd deze midden in de nacht om de vijf minuten aangedaan. Daar sta je dan in je bikini, op een plank waar een laagje water op staat, dat het net lijkt alsof je op water loopt, met als achtergrond een spuwende vulkaan. Fantastisch!

Show

De show was ook één groot avontuur. Van de ongeveer 110 meiden worden er twintig uitgekozen. Het is superspannend als je daar op het grote podium staat. Helaas hoorde ik niet bij de elf finalisten, maar toch won ik een prijs: een modellencontract bij Hawaiian Tropic Zone, de club en het restaurant in New York (dochteronderneming van Hawaiian Tropic). Hiervoor ga ik allerlei promoties doen. En dan? Terug naar Las Vegas, waar ik

ga werken en wonen!”

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws