Nieuwe club in Tilburg

Partyscene Redactie | 12 juli 2007
headlines

Het zuiden is een nieuwe club rijker. In Tilburg wordt eind van de zomer Het Patronaat geopend.

Het Patronaat in Tilburg is een fraai monumentaal pand, in het centrum van de stad, op steenworp afstand van 013. Op dit moment is de verbouwing in volle gang, maar de locatie moet uiteindelijk een stijlvolle club worden, waar niet alleen gedanst kan worden, maar ook een hapje gegeten. Met restaurant dus. De nieuwe club mikt op de volwassen stapper, zoals ze dat zelf zeggen, dus op 21 jaar en ouder. De officiële opening staat pas gepland voor zaterdag 15 september, maar deze maand vinden er al een aantal previews plaats.

het patronaat

Tijdens de Tilburgse Kermis is de nieuwe club vijf avonden geopend. Zaterdag 21, zondag 22, maandag 23, vrijdag 27 en zaterdag 28 juli is iedereen welkom voor drinking, diningen natuurlijk dancing. Je kunt dan onder meer kennismaken met de residents van de club:  William Shagspeare en Bjorn Wolf. Verwacht deze avonden een mix van dance classics, house, disco, minimal en soortgelijke grooves. De club is geopend van 22.00 tot 04.00 uur en de entree bedraagt alle avonden 10 euro.

Op Roze Maandag is het helemaal groot feest in Tilburg. Niets is dan te gek in de stad, die helemaal roze kleurt. Er is dan ook een editie van Sneakerz Outdoor, op het terrein naast het Patronaat. Hier treden dj’s als Fedde le Grand, Erick E, Lucien Foort, Gregor Salto, William Shagspeare, Lacroix en Jip Deluxe aan. Dat duurt van 12.00 tot 23.00 uur en de afterparty is vanzelfsprekend in Het Patronaat. De nieuwe club heeft mensen uit de clubscene uit het hele land aangetrokken om er een nieuwe kick ass club van te maken. Achterliggende gedachte is dat er veel horeca in Tilburg en de rest van het land is, maar dat er maar weinig gelegenheden zijn waar de ‘oudere jongere’ zich thuis voelt.    

Check voor meer informatie www.hetpatronaat.com.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws