Dance Parade Rotterdam

Partyscene Redactie | 12 juli 2007
headlines

De 11e FFWD Dance Parade richt zich deze keer voor 100% op de trucks. Geen festival.

ffwdJawel, hij komt er weer aan, de FFWD Dance Parade. Op zaterdag 11 augustus is de binnenstad van Rotterdam weer het toneel van een flinke stoet trucks en feestende mensen. Voor de elfde keer wordt ie gehouden, dit keer als de FFWD Fit For Free Dance Parade, naar de nieuwe sponsor. Het evenement staat dit jaar in het teken van The Catwalk. De binnenstad van Rotterdam zal het podium zijn waar alle partijen die ook maar iets in de dance te betekenen hebben zich op uitzonderlijke wijze presenteren.

Toch zijn er dit jaar een paar dingen anders dan voorgaande jaren. Zo is er dit jaar geen festival meer dat de parade afsluit, iets wat de laatste jaren toch een traditie was geworden op het Katendrecht. Wel zijn er vanaf 20.00 uur afterparties in de clubs van de stad, zodat je niet in de kou hoeft te blijven staan als het afgelopen is. De parade zelf gaat ook later van start. Aanvang is nu 14.00 uur en het einde ligt rond 21.00 uur, op de Boompjes. Daar wordt het feest afgesloten met Hitmeister D en Lady Bee en een vliegtuigshow en confettibommen.   

De eerste namen/trucks zijn reeds bekend: UDC/Dance Valley met Ferry Corsten, Fit for Free met Marco V., Nope is Dope, LOS met Lucien Foort, Club Silly, Thalia Lounge, All is One met Isis, B2S, Brothers uit Bunnik met Jean, Club Revolution met Peter Gelderblom (die samen met MC Gee het officiële FFWD anthem maakte) en uiteraard Michel de Heij als laatste truck. Langs de route zijn er verschillende decks gemaakt, waar ook dj’s staan te draaien.

Ga voor meer info naar www.ffwdfitforfreedanceparade.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws