Vinylized 2007 zoekt dance producers

Partyscene Redactie | 11 juli 2007
headlines

Ook dit jaar is Vinylized op zoek naar nieuwe talenten. Schrijf je daarom nu in.

Wie in zichzelf een nieuwe talentvolle producer ziet moet nu even opletten. Vinylized is op zoek naar je. Vinylized is een competitie voor Nederlandse talentvolle makers en producers van dance. Stichting GRAP organiseert de wedstrijd dit jaar voor de tweede keer. Stuur dus je beste tracks in en wie weet win je wel. De prijzen zijn er in ieder geval leuk genoeg voor. Je kunt je nog inschrijven tot en met 31 juli.

vinylized

De winnende track en de remix worden uitgebracht op 12”  Inch. Je mag je track dan afmixen en masteren in de studio’s van SAE. Daarnaast krijgt de winnaar een presentatie op D3 Dutch DJ Day en een gig in Studio 80 op ADE. De wedstrijd speelt zich volledig via de site van Vinylized af. Een deskundige jury selecteert vijf finalisten uit alle inzendingen. Hun tracks worden op de site gezet, waarna het publiek ze kan beluisteren en een favoriet kan kiezen. De publieksstem en de beoordeling van de vakjury zullen uiteindelijk leiden tot de verkiezing van de winnaar van Vinylized 2007.

De vijf finalisten krijgen showcases in DJ Café TWSTd en in de Amsterdamse Flexbar. Verder krijgen ze een jaarabonnement op het tijdschrift Interface en een workshop produceren van dance, op de SAE. De jury bestaat dit jaar uit: Laidback Luke, Atilla Meijs (3FM, Ministry of Beats), Olaf Boswijk (Club 11), Kostijn Egberts (Magnetron Music), Sjoerd Wynia (the Good Guyz), Martijn Mischgofsky (TWTSd), Eric van den Boogaard (DJ Broadcast), Reind Dooyeweerd (AboutDJ), Bart Skils, Kid Goesting, Joost van Bellen en Ruud Lekx (Interface).  

Check www.vinylized.net voor meer info.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws