Treetz is bijna jarig

Partyscene Redactie | 11 juli 2007
headlines

Treetz bestaat twee jaar en dat wordt groots gevierd. De voorbereidingen zijn in volle gang.

treetzTreetz is niet meer weg te denken uit het nachtleven. Het concept, met DJ Chuckie en Real el Canario aan het roer, heeft zich de afgelopen twee jaar in het hele land gemanifesteerd als succesvol. Off_Corso, 013, Het Paard, Patronaat, Effenaar, en Paradiso. Allemaal gingen ze voor de bijl voor de opzwepende eclectic dance van de twee dj’s. De verwachtingen waren niet heel hoog gespannen bij de critici in de dancescene, maar Treetz heeft naar iedereen die er niet in geloofde een lange neus gemaakt.

Om iedereen te bedanken wordt het tweejarig bestaan zaterdag 14 juli gevierd in thuisbasis Off_Corso in Rotterdam. De Treetz crew is druk bezig met de laatste voorbereidingen van deze oldskool Foam fuif en de kaarten vliegen de deur uit. Wees dus snel als je deze birthday bash niet wilt missen. Het moet een lekker vrolijk en broeierig sfeertje worden, dus kom vooral in je meest sexy zwemkleding. De organisatie geeft als tips: zwembroeken, bikintopjes, jurkjes, of verknip wat ‘oude’ kleiding tot een trendy zomerse schuimskirt of suite. Mocht dat niet lukken, niet getreurd, dan wordt het toch nog steeds erg gezellig. Wel zal er een scout aanwezig zijn die op zoek gaat naar nieuwe Treetz gezichten, dus zorg dat je er pittig uitziet wil je dat worden.

Chuckie en Real zullen back2back de temperatuur weer tot tropische hoogten stuwen. Pompende beats, sexy kleding en verkoelend schuim zullen zaterdag je deel zijn. Kaarten kosten 15 euro in de voorverkoop en 20 euro aan de deur, als ze er dan nog zijn. De deuren openen om 23.00 uur en sluiten weer om 05.00 uur. Treetz is klaar voor de volgende twee jaar. Gefeliciteerd.

Surf ook naar www.treetz.nl.            

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws