Planet Reef rocks the boat!

Partyscene Redactie | 6 juli 2007
headlines

Want de derde Nederlandse editie van Planet Reef komt eraan! Zondag 22 juli is Europa’s grootste evenementenschip, The Ocean Diva, wederom de place to be. Onder het motto Play & Party, kan iedereen dit jaar een gokje wagen. Het upperdeck van de Ocean Diva zal namelijk worden omgetoverd tot een casino, geheel in Las Vegas-style.

Alle ingrediënten voor een puike fuif zijn aanwezig: verschillende soorten muziek (house, rock, reggae, funk), food & drinks, kunst, boardsports, en de finale van de Nederlandse Miss Reef verkiezing. Ondertussen vaart de Ocean Diva je ook nog eens door de wateren van Amsterdam.

Miss Reef

Dit jaar wordt de Planet Reef gast met de beste pokerface, beloond met de Dealer, de poker slipper van Reef, afgewerkt met pokertafelvilt en compleet uitgerust met échte pokerchip! Uiteraard wordt ook dit jaar een spectaculaire wakeboardshow gegeven door onder andere Nederlandse kampioenen Duncan Zuur en Michael Timmers. Naast dit alles, staat de muziek centraal tijdens Planet Reef. Als hoogtepunt van de avond kan er genoten worden van de laidback & relaxte sound van de live- band Leaf. Daarnaast zullen er afwisselend op het upper- en het lowerdeck verschillende dj’s en artiesten optreden. Na de Miss Reef Contest zal Planet Reef afgesloten worden door de Franse dj Freddy Jay & The Heatshkok Project. Zij zullen zorgen voor een verrassende mix tussen dance en funk, begeleid door mc, saxofoon en percussie.

Ook kunst zal niet ontbreken aan de deze editie, speciaal voor Planet Reef komt het 9eme Concept over. Deze groep Planet Reef kunstenaars bestaat uit schilders, graphic designers and graffiti artiesten die customized designs zullen maken op zowel lichaam als op Reef footwear & clothing.

De Miss Reef Contest is onderdeel van de wereldwijde zoektocht naar de mooiste meisjes voor de beroemde advertentiecampagne van Reef. De winnares van de Nederlandse contest wint een trip naar een tropisch eiland. Bovendien maakt ze kans te figureren in de internationale advertentiecampagne van Reef. Voordat dit allemaal zover is, zullen de meiden een plekje moeten zien te veroveren in de finale. Dit gebeurt tijdens de voorronde, deze vindt plaats komende zondag 15 juli in The Spot te Zandvoort.

Boarding time: Zondag 22 juli op de Ocean Diva om 18.00 uur nabij de Passenger Terminal in A’dam. Kaarten à 15,- zijn verkrijgbaar bij de voorverkoopadressen, check www.planetreef.nl. Uiteraard geven wij ook kaarten weg, en wel hier.

Planet Reef 2006

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws