Opening Club AM

Partyscene Redactie | 5 juli 2007
headlines

Amsterdam is weer een club rijker. Club AM wordt geopend in het weekend van 20 en 21 juli.

In maart kon je hier al lezen over de komst van deze nieuwe hotspot. Want het bruist weer in de hoofdstad! Na de recente openingen van Escape Caffe & Lounge en de vernieuwde Cineac is nu ook de Marcanti onder handen genomen. Want AM staat voor Amsterdam Marcanti. De nieuwe club is dan ook logischerwijs gehuisvest aan de Amsterdamse Jan van Galenstraat. De spectaculaire grote opening vindt plaats op vrijdag 20 en zaterdag 21 juli.

club am

Tijdens het openingsweekend pakt de club gelijk al flink uit. Zo wordt voormalig Culture Club zanger Boy George ingevlogen, die vast en zeker garant zal staan voor een afwisselende set. Op vrijdag zijn verder resident Natarcia, Robert Owens, DJ Cosmic en All Star Fresh van de partij. Zaterdag, tijdens de tweede openingsavond, komt Darren Emerson, oud lid van Underworld, een dj-set doen in AM. Hij wordt die avond bijgestaan door house icoon Marshall Jefferson, dj Guan, Autokratz (live) en weer Natarcia

Het oude pand is volledig onder handen genomen en omgetoverd in een moderne, blitse en trendy club met internationale allure. Er wordt begonnen met één zaal, later in het jaar gaat de tweede zaal open waar ook een restaurant in gevestigd is. En als laatste zal er nog een zaal worden geopend, die meer voor de verhuur bestemd zal zijn. AM streeft na om innovatief te zijn, niet alleen in de decoratie, maar ook bij de muzikale benadering. Zo zijn er opera avonden, filmavonden en zelfs concerten gepland.

Check ook www.amsterdam-marcanti.com voor meer info. We geven exclusieve tickets weg voor deze spectaculaire openingsavonden, check hier!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws